Jump to content

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Azi mi-am lipit si creierii cu autocolante ca doar maine nu e marti si incepe TIB si am pregatit la panouri de mi-au iesit ochii din cap. Sa va zic o observatie de a mea.

Autocolantele vin cu un suport transparent care dupa ce se lipesc se dezlipeste lasand doar literele. Voi va plangeati de suportul ala transparent ca nu e 100% transparent. Eu va zic ca cu un pic de grija puteti sa il indepartati. Asa am si eu adresa de web pe masina.

Eu va zic ca cu un pic de grija puteti sa il indepartati.

E o idee, dar ce facem acum, tăiem cu cutterul pe conturul literelor ? asta s-o faci pe parbrizul tău ! :tongue: Trebuia gândită chestia asta din fabricaţie.

Eu va zic ca cu un pic de grija puteti sa il indepartati.

E o idee, dar ce facem acum, tăiem cu cutterul pe conturul literelor ? asta s-o faci pe parbrizul tău ! :tongue: Trebuia gândită chestia asta din fabricaţie.

Pai eu zic ca e gandita asa. Daca dai cu degetul peste autocolant, se simt literele? Daca se simt inseamna ca poti sa dezlipesti cu grija folia transparenta de pe ele. Poate sa ia ceva timp dar cu grija se dezlipeste numai ea.

TYBY sambata in jur de ora 13.00 tocmai am trecur prin Pitesti.Urmatorul drum pe acolo e programat peste aprox 1 luna.Daca pana atunci nu intri in posesia lui te dotez eu cu asaceva.