Gizmo Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 (edited) Salut Cui anume din Craiova ar trebui sa ma adresez pt. un autocolant daewooclub.ro de interior? (presupun ca exista cineva dintre noi care are ceva drumuri prin Bucuresti...dar nu stiu cine anume) As vrea si eu unul pt. a mea buburuza Multumesc mult Edited December 22, 2006 by Gizmo Link to comment
Mircea Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Cauta-l pe Guru. Sau daca nu are el, ia legatura cu john sau satori, poate are vreunul drum acasa. Sau daca nu, trimite-mi adresa si-ti trimit eu Vezi, solutii se gasesc Link to comment
webcath0s Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Si eu pot sa jur ca nu a ajuns nika la Tulcea! Le astept de mult...daca zici ca ai trimis inseamna ca posta e de vina! Mersic Link to comment
alexino Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Salut Cui anume din Craiova ar trebui sa ma adresez pt. un autocolant daewooclub.ro de interior? (presupun ca exista cineva dintre noi care are ceva drumuri prin Bucuresti...dar nu stiu cine anume... Dupa 27 ma duc eu la Bucuresti, asa ca, mai ai putintica rabdare mon cher. )"> Link to comment
CARABUSU Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Am primit saptamana trecuta autocolantele,le-am pus vineri iar ieri am pus banii la banca,m-am cam grabit cand le-am pus dar arata bine. Link to comment
sherbandel Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 (edited) Mai sunt autocolante ChevroletClub de interior ? Cum ajung in Iasi ? Edited January 2, 2007 by sherbandel Link to comment
Satori Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Nu prea ajung acum, daca nu are deja AndreiB. Scrie-i lui Mircea si o sa ajunga prin posta. Link to comment
andreib Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Mai am eu de interior/exterior chevroletclub. Daewooclub nu mai am decat exterior. @Sherbanel: Ti-am trimis PM. Link to comment
DMX Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 -hai ca am si eu autocolant , astept sa-mi spal geamurile ,masina si dupa aia le pun , mai trag si eu cu ochiu sa vad prin ce zone ale masinii le-ati pus , dupa care le pun si eu !! Link to comment
cip Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Salut! as dori si eu un autocolant cu DaewooClub.ro. Poate cineva sa-mi trimita si mie prin posta? Trebuie sa donez mai intii ? Link to comment
Mircea Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Cip, la intalnirile Daewooclub Constanta gasesti ceea ce cauti la Topser. Link to comment
Antonyo20 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Care vine prin Pitesti sa imi aduca nishte autocolante sa ai alerg si eu p`astia din Pit cu ele ? ) Link to comment
iulia Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Eu vin des. Dar daca nu spui... Link to comment
nonel Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 (edited) Uite si autocolantul meu si suportul de numere. Pe aceasta cale tin sa multumesc colegului @Alezz Am primit autocolantele si suportii in noiembrie dar acum am facut rost de aparat Edited February 27, 2007 by nonel Link to comment
CATA_ASD Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Salut...vreau si eu un autocolant pentru luneta (de interior) cu daewoo.club.Nu-mi spuneti sa vin la intalniri pentru ca din pacate nu pot ajunge la acestea.Cum pot intra altfel in posesia acestora si cine ma ajuta si pe mine? Link to comment
zeneseu Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Salutari! Au ajuns si la mine autocolantele Multumim cu aceasta ocazie celor care au facut posibil acest lucru: unchiul Mircea "> , Compania Nationala Posta Romana etc. Cam asa arata... P.S. Scuze pentru calitatea pozelor.Au faost facute cu telefonul mobil la rezolutie mai mica. Link to comment
naylui Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Salutari! vreau si eu autocolante Link to comment
Mircea Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Naylui, ia legatura cu laurentziu83. Nepoateeee, ziceai ca ai experienta in lipit autocolante! L-ai pus straaaaamb! Link to comment
zeneseu Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 (edited) Unchiule...ce sa zic...o fi beutura de vina ?!?!?! Las' ca nu se vede din avion ...in alta ordine de idei strambatura poate fi o strategie de marketing. P.S. Nepoateeee, ziceai ca ai experienta in lipit autocolante! L-ai pus straaaaamb! Ma refeream strict la faptul ca am experienta in a nu le lipi cu bule sau cute si nu ca le lipesc drept. Edited April 2, 2007 by BH ZNS Link to comment
vazilro Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 I-am facut si eu masinii mele cea mai de pret imbunatatire. Autocolantul Daewooclub . Va multumesc inca odata domnule Mircea. Link to comment
dreaQ Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Salutari la Maramu' daca nu ne vom vedea pe strazi. Am vandut ticozaurul dar i-am lasat autocolantul. Intentionez sa pun altul cu ChevroletClub.ro ..pe viitoarea masina Link to comment
Mircea Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 I-am facut si eu masinii mele cea mai de pret imbunatatire. Autocolantul Daewooclub . Va multumesc inca odata domnule Mircea. Mircea e suficient Custom name-ul ''cel Batran'' e departe de realitate inca ) Link to comment
Zuy Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Buna, In Timisoara, unde gasesc autocolante ? Multumesc. Link to comment
freemind Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 domnu` cel batran, daca tot faceti fapte bune, nu ma improprietariti si pe mine cu un adeziv, doua, trei... ? pleeeease Link to comment
Recommended Posts