Mircea Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Bre Sergiule! E apa tare la Galati/Focsani? Link to comment
sergiuhusca Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Ce vrei sa spui?Ai spus matale sa-ti trimit pm!Tiam trimis!Si nu am primit rasp.! Link to comment
Mircea Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 N-ai trimis. Sau ai trimis altcuiva Iar postul meu se adresa lui Alexdk, dar ca sa stii asta presupunea sa fii citit postul anterior, nu sa te repezi sa raspunzi... Link to comment
alexudk Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 (edited) VREAU SI EU AUTOCOLANTEEEEEEE!!!!!! 5 DE INTERIOR SI 5 DE EXTERIOR!!!!!! Edited June 17, 2007 by tolin Link to comment
thinking Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Uite, am si eu autocolant pe luneta. Mare, sus, pi şentru. Merci, Mircea. Link to comment
uskt2005 Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 fftopic: Din poza nu pare chiar "3,14" centru Link to comment
zeneseu Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Tot fftopic: Uite unde se ascundea puiul de injiner Ba e "pi sentru"....raportat la "portocala" Link to comment
bishnitzarul Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 fftopic: care portocala ? eu vad doar o lamaita Link to comment
thinking Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Lamaita o las acolo mai mult de moft. Am observat ca te claxoneaza si te injura mai putin lumea daca vad bulina galbena. Si ... nu e descentrata pozitia abtibildului, ci e descentrat abtibildul insusi Link to comment
Satori Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Se vede ca nu esti din Bucuresti! Link to comment
NFS Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Si ... nu e descentrata pozitia abtibildului, ci e descentrat abtibildul insusi Eu cred ca-i descentrata lampa di stop! Link to comment
RaZoR-07 Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Si asezarea inregistratorului di imajini e oleaca mai desnatata Link to comment
Bicu' Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Salut "> , sunt din Pitesti si as dori si eu un autocolant(de fapt mai multe ) Cum pot si eu sa intru in posesia lor ? Link to comment
Mircea Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Autocolante cu DaewooClub.ro nu mai sunt in prezent. Incercam sa mai facem o sarja dar stam rau cu banii Link to comment
elprypas Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 M-ar interesa un set de suporti pentru numere cu DaewooClub.ro cum pot face sa intru in posesia lor daca mai exista Link to comment
Mircea Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Exista topic separat pentru suporti. Si nici suporti cu DaewooClub nu mai exista Link to comment
zeneseu Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Cu toate ca am citit ieri ultimele noutati din topic, nu mi-a picat fisa ca "ultimul mohican" se afla la Oradea. Mai exact, mai exista una bucata autocolant "DaewooClub" de exterior. Doritorul poate sa imi dea un PM. P.S. Ca nu se supere nimeni, primul venit, primul servit. Edited August 2, 2007 by BH ZNS Link to comment
zeneseu Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Imi cer scuze pentru posturile consecutive, dar nu mai poate fi editat cel de dinainte. Referitor la colant se pare ca s-a dat. Fericitul este dl. @ Bicu'. Link to comment
CorteZ Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 vreau si eu un autocolant va rog Link to comment
Abram Burel Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Mai sunt doar fix 4 autocolante de interior DaewooClub.ro. Altfel, destule de interior si exterior cu ChevroletClub.ro. Cei din Bucuresti sunt invitati la intalnire joi. Link to comment
Bicu' Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 De astazi sunt madru posesor al autocolantului cu daewooclub.ro. Multumiri speciale domnului BH ZNS . Ce bine vine... Am fost si am depus si banii dar pe foaia de varsamant nu a mai avut loc sa scrie si autocolant, nu a scris decat numele meu si nick-ul. A.. si era sa uit parca si masina fuge mai bine Link to comment
bishnitzarul Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Daca fuge mai bine mai imi pun si eu cateva pai stii care este faza? hai sa te lamuresc eu ...cand ai lipit acel sticker pe luneta toate autoturismele daewoo club si chevrolet club te imping de la spate...sunt destule masini si destul de puternice aceasta este explicatia Link to comment
imbogdan Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Salutare la toata lumea, Sunt cam nou pe forumu asta (abia de 2 sapt am si eu un Matiz E A/C) dar as vrea cu nerabdare un autocolant cu numele clubului (ca sa imi mearga si mie mai bine mashinutza). Numai bine Link to comment
Tibitza Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 (edited) Salutari la tot clubul, Sincer, as vrea si eu sa zbor cu buburuza mea, asa ca daca imi puteti spune cum sa fac rost de un autocolant cu numele clubului, as fi super fericit. Edited September 11, 2007 by Tibitza Link to comment
DarkAngeL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 (edited) salutare! Poate cineva sa ajute un frate matizar cu niste autocolante cu daewoo club? Vin joi, 13.09.07 la intalnire...prima oara...am emotii Daca stai prost cu finantele, se pot plati/cumpara autocolantele de catre viitorii posesori ? Sau putem sa le facem personal ...am observat ca scrisul e facut cu fontul Tahoma, bold...inaltimea se masoara...racleta pt autoolant am...niste folie de transfer mai trebuie...si sa gasesc un plotter prin apropriere Edited September 12, 2007 by DarkAngeL Link to comment
Recommended Posts