mishuboy Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 (edited) Prin cluj cum putem sa le obtinem? mersi mult Edited August 8, 2008 by mishuboy Link to comment
ileana Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 PM la subsemnata cu adresa si numele complete si mai stam de vorba Link to comment
emathe Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Are cineva unul de chevroletclub? Eu am unul cu daewooclub, daca are nevoie cineva. Link to comment
chucki1703 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Buna ziua. Vreau si eu un autocolant daewoo club ("> . De fapt 2 ca sunt 2 masini in familie. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac.Multumiri . Link to comment
danielito Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 As dori si eu un auocolant cu daewoo.club,cine ma poate ajuta??ce trebuie sa fac??mumltumesc mult PS:sunt din braila Link to comment
Mircea Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Buna ziua. Vreau si eu un autocolant daewoo club ("> . De fapt 2 ca sunt 2 masini in familie. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac.Multumiri . Citeste postul 923 As dori si eu un auocolant cu daewoo.club,cine ma poate ajuta??ce trebuie sa fac??mumltumesc multPS:sunt din braila Ia legatura cu Laurentiu83 Link to comment
chucki1703 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Pai asta e ca nu stiu exact unde. Asta seara se tine si la ce ora[intrebare,scuze nu-mi merge shiftul la lap] Link to comment
Mircea Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Pentru mine in fiecare joi seara inseamna in fiecare joi seara, deci si asta seara La sala Polivalenta, in parcarea din spate. Gasesti mai multe detalii in sectiunea Intalniri. Link to comment
Ath Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 (edited) In Constanta, cine este cu autocolante, ca vreau si eu 4 de interior? Ok, m-a contactat Mircea caruia ii multumesc pe aceasta cale. Edited September 4, 2008 by Ath Link to comment
chucki1703 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Se pare ca nu v-am gasit asa ca tot fara autocolante am ramas. .Fac orice, am spalat masina special, mi-am pus mandra in cap si a trebuit s-o scot la o pizza si degeaba. Nu aveti mila de mine? ("> Link to comment
danielito Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Pentru Lurentiu83:te rog sa imi zici si mie cum fac rost de un autocolant cu daewoo.club.Scuze dar nu imi merge PM.Salutare Link to comment
ToPser Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 In Constanta, cine este cu autocolante, ca vreau si eu 4 de interior? Ok, m-a contactat Mircea caruia ii multumesc pe aceasta cale. Am eu ,nu stiu cand ajung pe la intalniri (din pacate ) ! Link to comment
TBird Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) Cu cine ma pot intalni vineri dupa ora 13, prin Bucuresti pentru un autocolant ? Are timp si marfa vre unul din voi... ? Nimeni ?? Edited September 10, 2008 by TBird Link to comment
Cumnatu Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Care ai trecut astazi intr-o buburuza neagra ( posibil Yaris ) pe la Centrul MIlitar ( zona Panduri ) ? Ceva cu numar ...parca LMN sau LMH sau ceva . Da-te prins ca tu ne-ai ochit dar noi nu stim cine esti ! Link to comment
Cumnatu Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Stiu si imi asum responsabilitatea si eventualul warn. Pur si simplu nu gasesc locul ala care il stiu dar nu il gasesc unde trebuia sa postez. Link to comment
VFX Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Da search dupa "Cu autocolantul la spinare"... Mai exact aici! Link to comment
Satori Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Cu cine ma pot intalni vineri dupa ora 13, prin Bucuresti pentru un autocolant ? Are timp si marfa vre unul din voi... ? Marfa, da. Timp inspre deloc Unde anume in Bucuresti? Link to comment
chucki1703 Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Din partea mea daca imi vinzi si mie unu oriunde vin eu. Link to comment
Ath Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Am luat si eu autocolantele (4 buc.) de la Mircea (multumesc pe aceasta cale), direct de la hotel in Mamaia, numai ca ne-am luat cu vorba si nu am platit nimic . Cum fac sa platesc? (pret/buc. si unde/cui/cum trimit banii?). Prefer plata in cont, dar daca sunt alte metode, va rog sa-mi spuneti. Am cautat cateva pagini bune sa vad detalii despre plata, dar nu am gasit si din economie de timp v-am intrebat pe voi. Multumesc Link to comment
Mircea Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Sus in colt, in stanga scrie contributii. Da un click Link to comment
Ath Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ok, multumesc frumos. Zilele astea depun banii. Link to comment
michi Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Salutare! Primul meu post pe Forum . Sunt din Pitesti. M-ar interesa si pe mine daca exista vreo persoana de legatura pe acest "perimetru" pentru autocolante. M-ar interesa doua de interior (pentru luneta unul si altu just in case). Multumesc! Link to comment
Alex.T Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Urmareste cand se va mai face o intalnire a clubului la noi in Pitesti si poate rezolvam si problema ta. Totul este sa se prezinte cine trebuie... Link to comment
Recommended Posts