djuac Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 se mai gasesc autocolante de exterior pe la voi pe aici...daca da va rog sa imi trimiteti si mie unul prin posta cu plata ramburs...mesaj PM.PLSSS Link to comment
Satori Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 uita-te 2-3 posturi mai sus. de ce nu vii la intalnire sa il primesti in modul direct, cu onorurile cuvenite? Link to comment
djuac Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 satori cu cea mai mare placere dar joi am ditamai examenul...care tine pana seara tarziu...si nu am cum sa ajung...poate sapt viitore.. Link to comment
Shenck Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 Ne vedem la 20:00 dar de obicei , in functie de vreme se sta si pina la 00. Pina pe la 21:30 insa gasesti pe cineva. Asa ca daca vrei se poate. Link to comment
totti Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Mai avetzi autocolante? Daca da, vreau si eu unu diseara la intalnire. Link to comment
Shenck Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Da iti aduc de interior. Link to comment
totti Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Mersi Cred ca o sa ajung mai devreme ca nu pot sa stau prea mult... Link to comment
Satori Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Predat una bucata autocolant 1st generation lui totti. Stoc: 0. (1 e pentru mine). Link to comment
NFS Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Si alta bucata (de interior) lipita pe hayonul lui Ali(the)nake! Link to comment
ovi_jer Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Vreau si eu una bucata de interior la .Platesc cash la moeciu Link to comment
totti Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Predat una bucata autocolant 1st generation lui totti.Stoc: 0. (1 e pentru mine). <{POST_SNAPBACK}> Multumesc mult. Maine o sa apara pe luneta Link to comment
Shenck Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 @ov_jer: iti trimit prin baieti , mai am citeva. Link to comment
Guest Mecmar Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Recomandare: NU ezitati sa va lipiti un autocolant cu DaewooClub.ro. Valoreaza mult mai mult decat considerati dv. Eu am fost ,,salvat" de la mult stres (problema cu alarma) din cauza acestui nevinovat autocolant, de catre VLAD care in drumul sau catre casa a vazut un Matiz cu capota ridicata, cu haionul de asemenea si bineinteles AUTOCOLANTUL DAEWOOCLUB.RO. Link to comment
Dragos82 Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Vreau si eu 2 autocolante de interior contra cost.Pls Link to comment
Megaherz Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Si eu..va rog. Cum se procedeaza ? Link to comment
Shenck Posted March 5, 2005 Author Share Posted March 5, 2005 @ Megaherz si Dragos82: JOI la intilnire Link to comment
Alinake Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 hopa.. ma simt prost deja... io bucuros cu achizitia masinii, am uitat de autocolant si l-am primit ca si cum mi se cuvenea.. uitand ca totusi costa bani. NFS maine ma achit si inca o data scuze :"> ... plus ca mai e o chestie... unde cotizez si io cu neste bani pentru forum? la inceput mai putini, in viitor mai multicei, cat ma tine buzunaru ... Link to comment
Satori Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 in contul clubului (vezi contributii http://www.daewooclub.ro/contributii/ ) sau la intalnire. Link to comment
andreib Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Aduceti nishte autocolante la Intalnirea Anuala ca sunt doritori in Iasi . Link to comment
NFS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 hopa.. ma simt prost deja... io bucuros cu achizitia masinii, am uitat de autocolant si l-am primit ca si cum mi se cuvenea.. uitand ca totusi costa bani. NFS maine ma achit si inca o data scuze ... Hopa, n-ai de ce sa te simti prost. Vrei sa stii ceva? Si eu am uitat, ca altfel nu ma durea gura sa-ti zic. Il aveam prin masina, de la precedenta intalnire si am fost bucuros ca pot sa ti-l dau. Link to comment
gxg Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 sunt din cta..cum intru si eu in posesia unui autocolant de interior?.. Link to comment
Shenck Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 TOATE AUTOCOLANTELE (18 bucati ) AU FOST TRIMISE SPRE MOECIU. Daca mai ramin, se va anunta oricum. Link to comment
Mike1 Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Stimabililor, doresc si eu un astfel de autocolant. Daca va indurati va rog sa-mi spuneti si mie daca ma pot intalni undeva prin oras cu unul din voi pt. un astfel de autocolant. Eu voi veni cu banii aferenti si cu multumirile de rigoare. Va multumesc frumos, asrept mesaje de la voi "> Link to comment
NFS Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Mai sunt la mine in jur de 10 bucati (nu le-am numarat si nu cobor la masina numa pt asta). Link to comment
Recommended Posts