mike.omega Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Me to! Me to! Cu ajutoru lui ZDB Link to comment
Mircea Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 care ai B xx VWC???? Cielo LPG Verde si de ce nu raspunzi la flashuri? Just Kiding.. Zona Carrefour Orhideea, azi pe la ora 14:30... eram in spate cu Matizul Rosu... In alta ordine de idei maine pleaca autocolantul la Deva, cine mai vrea sa-i trimit prin posta, un PM cu adresa va rog. Am de la Satori 1 de exterior si 2 de interior. Link to comment
Mircea Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 autocolantele pleaca azi cu posta care cele 3 directii care au solicitat: Deva, Oradea si ... Bucuresti n-am avut plicuri foarte lungi, asa ca am fost nevoit sa le indoi un pic. Le tineti si voi o zi la soare in masina pe bord undeva ca sa se indrepte inainte de a le pune. Si obligatoriu, dupa ce le lipiti - POZE! Link to comment
Mircea D Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 autocolantele pleaca azi cu posta care cele 3 directii care au solicitat: Deva, Oradea si ... Bucurestin-am avut plicuri foarte lungi, asa ca am fost nevoit sa le indoi un pic. Le tineti si voi o zi la soare in masina pe bord undeva ca sa se indrepte inainte de a le pune. Si obligatoriu, dupa ce le lipiti - POZE! <{POST_SNAPBACK}> Merci, tizule. Probabil ca pe joi -vineri o sa ajunga, asa ca poza va aparea undeva prin weekend. Link to comment
Shenck Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Aduc Joi plicuri lungi (A4) Link to comment
Mircea Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Oradea, Deva, Bucuresti, au ajuns autocolantele???? Nu vad POZE!!! Cine circula cu matiz verde cu autocolant Wooclub si cu numere de hartie? S-au inmultit membrii in Bucuresti! La mai multi! Link to comment
Lucian79 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 (edited) Azi am gasit in camera la mine un plic. Expeditor : DaewooClub. RO Multumiri lui Mircea Edited September 5, 2005 by Lucian79 Link to comment
Mircea D Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Am primit si eu luni, scuze pentru intirzierea confirmarii, nu mi-a mers teava. Multumesc Mircea. O sa apara si poza. Link to comment
tuf5075 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pot primi si eu 1 autocolant? Link to comment
nrares Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pentru zona Cluj exista? Are cineva? Sau trebuie facuta comanda speciala? Link to comment
Shenck Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 NU cred Poate gasim un voluntar sa-ti aduca citeva si sa le imparti in zona. Link to comment
Lucian79 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 NU cred Poate gasim un voluntar sa-ti aduca citeva si sa le imparti in zona. <{POST_SNAPBACK}> Aduceti la Bicaz cateva bucati si la-ntoarcere opresc eu prin cluj la nenea nrares .. Link to comment
Mircea Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pot primi si eu 1 autocolant? Da-mi un pm cu adresa si spune-mi de care vrei, de interior sau exterior... si se rezolva! Link to comment
laurentziu83 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Sper ca ai citit locatia, nu? Link to comment
Mircea Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 evident, inseamna timbre de 50k, mare branza Link to comment
master Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 As vrea si eu un autocolant. Cit costa? Se pot trimite prin posta ramburs? Link to comment
ileana Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pot primi si eu 1 autocolant? pe unde vine Tuebingen??? Link to comment
tuf5075 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 pe unde vine Tuebingen??? <{POST_SNAPBACK}> 40 km de Stuttgart. Link to comment
alx Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 iar shtutgart e pe langa ploiesti, nu? Link to comment
ileana Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 am pe frate-miu in Dortmund, cu care fac schimb de pachetzele frecvent...e departe de Tuebingen-ul tau? Link to comment
tuf5075 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 am pe frate-miu in Dortmund, cu care fac schimb de pachetzele frecvent...e departe de Tuebingen-ul tau? <{POST_SNAPBACK}> Din pacate e la aproape 500 de km...dar am rezolvat . Oricum, multe multumiri... Iar pt alx@...e putin mai la stanga, cum iesi din Ploiesti...vezi semnul... Link to comment
Mircea D Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Poza de la Deva, cu multumiri pentry Mircea. Link to comment
Recommended Posts