CT_ZDB Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Pentru CONSTANTENI: Autocolante am si eu cateva.. prin torpedou.. asa ca cei din CONSTANTA, care vor sa intre in posesia unui AUTOCOLANT DAEWOOCLUB.ro poate sa ia legatura cu mine... (PM, e-mail, Ymessager - radu_t_x ;radu_t_x@yahoo.com ). Vad ca se ingroasa randurile COnstantenilor, asa ca vorbim la Intalniri Link to comment
laurentziu83 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 (edited) Pentru cine doreste autocolante DaewooClub.ro si se afla in Galati sau in Iasi (de la toamna) sau in zone apropiate (ex Braila sau Barlad, Tecuci, Vaslui), dar trebuie sa vina pe la mine sau sa astepte vreo ocazie sa ajung eu pe acolo sa-mi trimita MP, eventual ma va gasi pe messenger la laurentiu_ciobanu83@yahoo.com, sau e-mail la laurentiu.ciobanu@gmail.com (recomandabil, de la toamna nu voi mai avea mess). Telefonul eventual il aflati pe MP ori de la mine ori de la ceilalti membri. Multumesc Satori pentru autocolante. Edited August 1, 2005 by laurentziu83 Link to comment
ASIMO Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Mandru posesor :"> : Multumesc Ovi_jer si Satori. Cine mai vrea, din Valcea sau Sibiu (saptamana asta ajung pe acolo, cred), mai am doua de dat. Link to comment
K-Pax Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 eu vreau 1 fftopic: si nu mai parca masina pe spatiul verde Link to comment
Satori Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 K-Pax, de unde esti? Completeaza-ti locatia! --- Asa, asa... il ai de la Maniakz. Sa il porti sanatos. Ia uitati aici: Link to comment
sp67 Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Eeee, si ca sa nu va mai tin cu sufletu' la gura, si sa nu mai pierdeti noptile intrebandu-va, hai totusi sa va zic de ce mi-am luat Nubira Wagon: pai uite d-aia, ca e cel mai tare mod de a pune in evidenta autocolantul DaewooClub Link to comment
Mircea Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 arata grozav... stopul ala la wagon e mai mare decat cel la sedan? Link to comment
Shenck Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 Autocolantele noi sint 4x21 cm=> stopul are cam 5x19 Link to comment
sp67 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) arata grozav... stopul ala la wagon e mai mare decat cel la sedan? <{POST_SNAPBACK}> Din cate am vazut eu parca e mai lat, da' n-am masurat. Edited August 4, 2005 by sp67 Link to comment
pitic Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 vineri, dupa 3 luni de cand am aflat de acest forum, am vazut prima data un matiz argintiu cu autocolant b-02-sfo (parca, nu mai stiu) pe victoriei pe la ora 6 jumate ma tot intrabam unde sunt, ca a fost bataie pe ele, dar in trafic nimicuta...ete ca am vazut acum din pozele de aici mi s-au parut mai mari, dar sunt finute si atrag atentia Link to comment
Sharpe Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Cred ca al meu se vede perfect!! Link to comment
sotto Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 vreau si eu una bucata autocolant ptr. ticozaurul meu Link to comment
Satori Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 @sotto, ia legatura cu body. @cristinubira1w, de unde esti? Link to comment
XXL Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Sunt de langa Bucuresti, mai exact Voluntari. Link to comment
Satori Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Ok, completeaza profilul. Ai putea sa vii la intalniri Link to comment
Lucian79 Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Oare cei cu chevy pot pune ? .. just asking :"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Doar daca Chevyul respectiv are si geamuri, caz in care esti obligat sa pui! >- Link to comment
ASIMO Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Oare cei cu chevy pot pune ? .. just asking Uita-te la avatarul meu! Link to comment
Mircea D Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Salutare tuturor. Sunt un membru mai nou care urmareste zilnic forumul.Vreau si eu colant de exterior. Ce trebuie sa fac sa intru in posesia unuia? Link to comment
Mircea Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Tizule, daca nu te descurci altfel, da-mi un PM cu numele si adresa si-ti trimit eu unul prin posta. OK? Link to comment
Leutzu Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Salutare tuturor. Sunt un membru mai nou care urmareste zilnic forumul.Vreau si eu colant de exterior. Ce trebuie sa fac sa intru in posesia unuia? <{POST_SNAPBACK}> Daca nu rezolvi pana atunci intre 7-13 (nu stiu exact) sunt in deva pentru un seminar. Imi lasi nr tau de telefon si o sa iau un autocolant cu mine. Probabil ne vom intalnii pe la primarie (acolo am treaba). Link to comment
Lucian79 Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Ok ... vreau si eu unu' ... membri mai vechi din OR. oare exista sa pot intra in legatura directa cu ei ( poate mai au o buc. ratacita pe undeva) .. daca nu cum pot primi unu ? Link to comment
Recommended Posts