Mada_Dj Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Buna! Cineva din Craiova? Vreau si eu un autocolant...astept mesajele voastre. Mercic! Link to comment
john Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Eu sunt din Craiova, insa nu am autocolant. Daca nu faci rost pana la intalnirea de la Moeciu iti aduc eu. Link to comment
Satori Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Pana la intalnire, cred ca prin Craiova trece emi. Sau eu. Sau impreuna. Poate o punem si de o intalnire Daca nu vrei sa ma astepti, trimite mesaj personal lui Mircea. Link to comment
Neo Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Multumita lui Mircea am intrat si eu in posesia autocolantelor,si precum am promis iata si rezultatul. Link to comment
Mada_Dj Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 OK, akaionut! daca nu sunt si eu pe la moeciu cu voi, astept autocolantul de la tine. ok? scrie-mi pe prv mai multe!ok? cand trece emi, prin cr? hai nu organizati o intalnire si pe plaiuri oltenesti. ca sunt oltence dragute-soferite bune Link to comment
sebian Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Satoriiiiiii, m-ai sedus si m-ai abandonat...bre... Link to comment
Satori Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Satori very busy for the next month or so... Call Options / Divert / Divert all calls. ("> Link to comment
Blue Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Salutare , din ce citesc pe aici nu mai inteleg nimic . Vreau si eu autocolant dar ba sunt ,ba nu mai sunt ?? Deci se mai poate sau nu ? Mersi. Link to comment
Lucian79 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 @Blue Daca ne spui si de unde esti poate te servim mai repede Link to comment
Mircea Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 exact... completati si voi locatiile! Suntem multi pe zona Bucuresti, eu am deplasari si la Giurgiu sau in alta parte, trimit prin posta etc. Pentru bucuresteni si zone limitrofe ar fi de preferat sa ne intalnim, sau joia sau daca nu se poate PM-uri, telefoane si ne gasim ziua pe traseu, se gasesc tot timpul 5-10 minute libere. Oricum, cerem seriozitate Link to comment
nrares Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 (edited) In sfarsit si eu: Edited October 20, 2005 by nrares Link to comment
Mircea Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 misto, imi place mai ales cum ai sters praful la modul serios, pentru rezultate bune recomand curatarea zonei cu alcool (degresare), apoi aplicarea autocolantului. Daca este posibil operatia trebuie facuta atunci cand este cald afara (cu cat mai cald cu atat mai bine) iar aplicarea sa inceapa de la o margine si sa se lipeasca treptat pana la capat, presand continuu fara sa faca bule de aer. Link to comment
neonne Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) Astazi le-am primit si eu, am pus pe cielo doua si pe solentza unul, mai am unul, o sa mai urmeze o poza. Multumesc lui mircea pentru ca le-a trimis. Edited October 25, 2005 by neonne Link to comment
Mircea Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Pe usi pana acum n-am mai vazut lipite. Nota 10 pentru originalitate. Link to comment
dreaQ Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Mda dar acolo este zona cea mai expusa de pe intraga masina. Expusa la murdarie-noroi... Link to comment
neonne Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 nu ajunge mizeria si noroiul asa sus pe usa, eu le-am pus ca arata bine si se vad bine acolo. Link to comment
remix Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Care aveti nevoie de un autocolant si ma vedeti prin trafic si ma si puteti opri sunteti invitati s-o faceti pentru ca am in masina 3 de interior si 1 de exterior. Le-am luat in mod special de la Satori pentru a satisface nevoile de moment ale celor care ma recunosc prin trafic. Link to comment
Florinut Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Scrisul de pe autocolante este numai în culoarea albă? M-ar interesa unul cu scrisul negru. Link to comment
Mircea Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Numai albe din cate stiu eu, daca vrei musai negre, cred ca-ti poti face singurel... Link to comment
Florinut Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Se pare că de ce îmi era frică nu am scăpat! Link to comment
hawkeye Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 (edited) a montat cineva vre-un autocolant la kalos sedan in "spatele" stopului central? chiar daca nu, vreau si eu unul. locatie: sector 5 domiciliul, dar ajung prin orice colt al bucurestiului in timpul saptamanii. oricum, cred ca ar fi super daca s-ar reusi fabricarea (de fapt inscriptionarea) unor suporturi de numere pe care sa fie scris daewooclub.ro. eu fac deja subscribe la 4 suporti Edited November 4, 2005 by hawkeye Link to comment
Satori Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Nu inteleg cum vrei sa il montezi Ideea cu suporti nu e rea deloc, va fi luata in considerare. Link to comment
Mircea Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 oricum, cred ca ar fi super daca s-ar reusi fabricarea (de fapt inscriptionarea) unor suporturi de numere pe care sa fie scris daewooclub.ro.eu fac deja subscribe la 4 suporti e super ideea, unde le putem face? vreau si eu un set! Si asa s-ar rezolva si problema cu vazutul din fata al masinilor membrilor Link to comment
NFS Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Satori (mai nou si Mircea)... bai, da' nasoi sunteti! "Super idee", "... nu e rea deloc"... ia vedeti la linkul asta de cind v-am zis eu de suporti de numere. 4 Apr 2004!!!!!!! http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...++personalizati Link to comment
Satori Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Nu se spune nasoi. Se spune ca nu eram pe forum cand se discuta asta! Poate am citit dar cine naiba isi mai aminteste tot Oricum, acum suntem mai multi, o facem? Link to comment
Recommended Posts