Zmeul cel rau Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Ma bag si eu la asa ceva. Facem o lista cu cine vrea si da si banii? Link to comment
lauamd Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 M-aş băga şi eu .Ar fi interesant să vedem ce fel arată cele în 3 culori . Ce spuneţi s-ar putea face şi cu CHEVROLETCLUB.RO sau rămânem momentan la daewooclub.ro ? Eu zic ca modelul(eventual desenul) ce va fi scris să fie conceput de toţi membrii clubului. >- Link to comment
hawkeye Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 hmm.. nu ma asteptam la asemenea reactie . dupa cum ziceam, eu cotizez pentru 4 suporti. Link to comment
mike.omega Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Eu nu vreau suporti As vrea sa reluam ideea din http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...=5885&hl=breloc Link to comment
NFS Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Eu merg pe suporti! Doua bucati! O singura culoare! Mesajul, acelasi ca si pe autocolant. Link to comment
Mircea Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Nenea Sergiu, eu sunt mic pe forum bre! Am sosit in martie anul asta... nu te mai lua de mine ("> La suporti cotizeaza si baiatul. Cred ca cel mai misto ar fi sa scrie cu alb pe ele DaewooClub.ro Ideea este sa facem rost de niste suporti mai de doamne ajuta, nu din aia naspa. Link to comment
Florinut Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Vreu şi eu două bucăţi. Link to comment
NFS Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Ok. M-am luat de voi asa, prieteneste. M-a surprins ca desi eu am lansat in mai multe rinduri ideea asta fara nici un efect (ba din contra, "naşpa frate"), acum cind a zis-o hawkeye ati marşat din prima! Chiar renuntasem la idee. Prin urmare, cei de la Vesta sunt destul de renumiti in domeniu. Ar trebui dat un telefon si ceruta o oferta, nu cred ca cea pe care am cerut-o eu la vremea respectiva mai e de actualitate. Suportii cu o singura culoare (adica negrii scrisi cu alb) sunt cei mai ieftini. Sistemul de inchidere este ala de se baga numarul de jos in sus, apoi vine o şipcă micuţă care-l fixeaza. Link to comment
Mircea Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Da, genul ala de suporti, dar faza e ca o sa fie cam greu de facut distributia la nivel national... Astia nu incap in plic... Link to comment
NFS Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Cred ca ne-am descurca... (virgula) cum ne-am descurcat si cu autocolantele pina la un moment dat. Mai pleaca unu' prin tara, mai duce citiva suporti si se intalneste cu careva pe acolo. Bunavointa sa fie. Link to comment
Mircea Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 http://www.vesta.ro/sup_nr.htm, le dau un mail si astept raspunsul de la ei. Link to comment
Mircea Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Iata si raspunsul! Destul de prompt as zice. E cine preia de aici? OFERTA SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO Societatea noastra produce suporti numar inmatriculare auto cu element de blocare detasabil. Suportii sunt de culoare neagra, iar bagheta detasabila se poate realiza in diferite culori: rosu fluorescent, galben, negru, albastru, verde, argintiu, alb. SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO 0.70 EURO/BUC SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO PERSONALIZAT 1 - 2 CULORI 0.80 EURO/BUC SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO PERSONALIZAT 3 CULORI 0.96 EURO/BUC Sistemul de prindere este compatibil cu majoritatea tipurilor de masini si datorita baghetei mobile numarul poate fi montat si demontat usor. Exista posibilitatea de a inscriptiona (personaliza) aceste baghete cu numele firmei,sigla, telefon, fax sau adresa. Pentru suportul inscriptionat cantitatea minima comandata este de 100 buc. Preturile nu includ TVA, plata efectuandu-se in lei la cursul BNR din data facturarii. Garantia oferita este de 18 luni de la data fabricatiei. Departament Marketing, Data: 10.05.2005 Cristian ILIESCU Link to comment
Shenck Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 si care e pretul pt a inscriptiona 100 bucati? Link to comment
Satori Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 0,8*100 + TVA. Nice, nu? Link to comment
Mircea Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 @shenkule... 0,80 euro*100 buc *1.19 (TVA)*curs valutar in ziua platii Offf, asta cum vine binar sau... Link to comment
ToPser Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Vreau si eu 2 seturi de suporti si cred ca vor mai fi din cta doritori ! polonezii ne-au luat-o inainte... Link to comment
Wolfman Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Buna ideea cu suportii, ma inscriu si eu la 2 buc; poate la "Intalnirea Porcului" le si montam ! Link to comment
sebian Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Daewooclub Otopeni (adica Panzer, Wasp si subsemnatul) doreste autocolante de exterior, daca se poate...In week-end e cineva disponibil sa se vada cu mine (ofcors, sa aiba si autocolante ) ? Link to comment
Satori Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 S-a mutat Pantelimonu' in Otopeni? Link to comment
sebian Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) sa inteleg ca esti invidios? Edited November 10, 2005 by sebian Link to comment
Mircea Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Eu mai am doar 2 de interior... Sato, remediem cumva? Link to comment
mef Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 salut. mai nou, din IS cum as putea face rost de unul si cat costa? multumesc. Link to comment
MCojo Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Vorbeste cu Andreib pe PM sau du-te la intalnirile organizate in Iasi si vorbeste personal... Link to comment
Apocalips Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) E cineva din Timisoara sa imi vanda si mie un autocolant cu daewooclub? daca e cineva, dati un PM pls. Edited November 24, 2005 by Apocalips Link to comment
Cristaky Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Mef, fa-ti curaj si vino la intalnirile din Iasi...parca mai avea Andrei un autocolant, te serveste el, daca-l lasi sa-ti curete IAC-ul si sa dea un reset de ECM ) (e maniac...da' nu stii de la mine, da? "> ) Link to comment
Recommended Posts