Satori Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Banii se depun in cont dupa care se trimite un MP lui Shenck. Acesta trebuie sa contina suma si userul de pe forum. La intalniri... ne descurcam. Link to comment
Moshu Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Am intrat si eu in posesia unui autocolant de interior, as vrea si unul de exterior. De la cine il iau si cum dau banii? Link to comment
Satori Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Facand abstractie de mizeria de pe masina: Link to comment
hrts Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Vreau si eu 2 autocolante cu Daewoo. Vin Joi (2 Feb) la intalnire...platesc cu cash . Link to comment
AirBoy Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 si eu vreau 2 autocolante cu daewooclub.ro platesc cum pot, spuneti voi un cont de card... Link to comment
Shenck Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 @AirBoy vezi aici http://www.daewooclub.ro/contributii/ Link to comment
vio.p Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 sa pregatiti si 2 autocolante pentru mine. dar autocolatele(2) le dati lui semit azi la intalnire. plateste el si ma descurc eu cu el Link to comment
Satori Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Asta seara intarzii la intalnire. Daca nu ma puteti astepta, vorbiti cu Brainiac. Link to comment
Mircea Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Pentru cei din provincie care doresc autocolante: PM la mandea cu urmatoarele: Numele si prenumele, adresa, inclusiv codul postal. Ce autocolante doriti si cate. Dupa ce primiti plicul, mergeti la banca si depuneti contravaloarea lor in cont, apoi dati un PM la Vaxxi sau Shenck in care ii comunicati plata. Dupa ce lipiti autocolantele, faceti poze si le postati sa vada si ochiul meu Link to comment
Moshu Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 (edited) Merci Mircea, am primit. "> Nu le-am pus inca, e prea frig pentru mine ca sa stau si sa ochesc linii drepte si alte alea, plus mizeria de pe masina (a lu' satori ii vrajeala). Da o sa le pun si fac si poze Edited February 4, 2006 by Moshu Link to comment
vio.p Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Dupa ce lipiti autocolantele, faceti poze si le postati sa vada si ochiul meu poze cu autocolantul meu Link to comment
sebip Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 merci mircea de autocolante...le-am primit vineri...urmeaza sa le lipesc numai sa se incalzeasca un pic vremea, ca imi pica degetele jos asa ii de frig...apropo unde gasesc respectivul cont sa cotizez... Link to comment
Satori Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Contributii DaewooClub CONT RO92RZBR0000060004410685 Raiffeisen - Sucursala Berceni ATENTIE! Acest cont NU mai este valabil! Pt a afla noul cont, vedeti la Contributii Link to comment
sebip Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 am gasit si contul...merci mult Link to comment
lauamd Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Iată şi autocolantul meu. Am considerat că este cel mai bine să îl lipesc pe lunetă. Mai am unul de pus în faţă (cu daewooclub.ro pentru că eu am zis să nu fac discriminare şi să pun unul aşa, unul aşa ; doar avem aceleaşi origini) însă sunt foarte nehotărât unde să îl amplasez. Eu m-am gândit să îl amplasez pe partea inferioară a bării faţă însă dacă aveţi o idee care să mă facă să mă hotărăsc ar fi binevenită. Când ajung la bancă să mă achit de datorii voi da un PM responsabililor. Mulţumesc încă odată pentru autocolante. "> The greatest club ever Link to comment
NFS Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Daca as fi in locul tau, p-ala cu Chevrolet mi l-as fi lipit undeva in spate, pe portbagaj, probabil sub scrisul original Chevrolet. Ba nu, e prea mare. Mai degraba sub numar. Acolo ar fi fost mult mai vizibil. Pe fata nu mi-as pune... cel putin nu cu Daewoo... dar daca esti hotarat, cred ca cea mai buna pozitie ar fi pe parbriz, pe parasolar, intr-o parte. Dar nu sunt in locul tau. Link to comment
Satori Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Eu le-am pus simetrice (cel putin am incercat), in spate, intr-o parte si alta a stopului central. 1 cu Daewoo, 1 cu Chevrolet. Link to comment
lauamd Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 mda... Într-adevăr pe cel din spate m-am cam grăbit să îl pun. E o idee bună de a-l pune pe cel din faţă pe parasola... "> Link to comment
Gamerul Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Salut. De la cine as putea sa-mi cumpar un autocolant de interior ? Vreau sa-l platesc cash, nu prea am timp sa merg la banca... Link to comment
Mircea Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 PM la Body sau la Vaxxi. Daca ei nu au, iti trimit prin posta, dar depui banii la banca sau iar iei legatura cu Vaxxi si ii dai lui. Link to comment
VAXXi Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 @Gamerul: cred ca mai am eu. Da-mi un PM dupa 17 februarie si ne intalnim in Ploiesti. Link to comment
Gamerul Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 ok, daca uit eu imi aduci tu aminte ? Link to comment
sebip Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 autocolantele...facand abstractie de jeg...si decoratiunile interioare (ca sa imi incapa intre firele degivrante a trebuit sa le tund un pic...dar in rest is oka) Link to comment
kti Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 (edited) Salut, Mircea! Imi poti trimite si mie, prin posta, 4 colante DaewooClub?...2 de interior si 2 de exterior?... Daca raspunsul este afirmativ, cum facem sa platesc? Adresa SE DA NUMAI PRIN MESAGERIA PRIVATA ! Apoi, inca ceva: cand e urmatoarea intalnire in Bucuresti? Cu stima. >- Edited February 9, 2006 by VAXXi Link to comment
AdiD Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Salut, Mircea! Multumesc pentru autocolante! Am depus "contributia" in cont (10 ron) Trebuie sa mai trimit cuiva confirmarea? Bafta! "> Link to comment
Recommended Posts