Mircea Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Da, lui shenck. Nu uita sa mentionezi atat numele real cat si nick-ul. Link to comment
pharell_DBV Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 astazi, 11.02.2006 subsemnatul confirma montarea pe autoturismul propriu, marca chevrolet lacetti sedan, a autocolantului chevrolet.ro. Mentionez ca acesta s-a montat pe luneta, in partea de sus in centru. Acestea fiind spunse, subsemnatul se poate considera de astazi membru cu drepturi si obligatii al acestui forum. Astfel, in conformitate cu regulamentul in vigoare, mentionez ca plata pentru pordusele primite se va face in sistem donatie la banca, in jurul datei de 15.02.2006. Subsemnatul va multumeste mult pentru sprijinul acordat, si mentioneaza ca va tine legatura cu dumneavostra...PACE Link to comment
Mircea Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Azi au plecat prin posta ultimele autocolante solicitate. Este vorba in principal de cei ce au solicitat autocolante de interior DaewooClub, de care nu mai aveam. Rog feedback la receptie. De asemenea, daca mai este cineva care mi-a solicitat si nu a primit sau nu primeste pana pe miercuri, joi, sa tipe iute la mine. Link to comment
AAdorjan Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 (edited) Azi am primit autocolantele interior solicitate. Si nu m-am putut abtine sa nu-l montez. Parca merge mai bine masina de cand am autocolant Vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale publica lui Mircea pentru amabilitate si promptitudine. Las pozele sa vorbeasca! Edited February 16, 2006 by AAdorjan Link to comment
marcelradian Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Am depus banii in cont ( 150000) pentru autocolante prin Raiffeisen. La descriere ,, marcelradian -autoco,, ( N-a mai avut loc in calculatorul bancii numele intreg). Mersi pentru promptitudine, Mircea. . Link to comment
sam Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Depus banii pentru autocolante pe numele Ionescu G.Autocolante la Raiffeisen Link to comment
Mircea Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sam, de unde ai autocolante? De le-ai platit deja? Link to comment
lordcalibras Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) Doresc si io una bucata autocolant cu DaewooClub.ro ... Tre` sa pun si eu asa ceva pe Matizul meu, nu? Problema e alta. Eu sunt din Iasi, si am vorbit cu andreib si el momentan nu mai are autocolante! Intrebarea mea este urmatoarea: este cineva din Iasi care in acest moment are autocolante? Edited February 20, 2006 by lordcalibras Link to comment
Mircea Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Mai baieti, voi cititi topicul asta ???? pana la capat??? Hai mai? Ca e simpla treaba Link to comment
Satori Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Saptamana viitoare, AndreiB va avea autocolante. Daca nu ai rabdare, se rezolva si mai repede, vezi postul anterior. Link to comment
lordcalibras Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 (edited) Da .. am discutat si cu andreib si cu csergogaby! Voi procura un autocolant de la unul din ei saptamana viitoare ... Edited February 22, 2006 by lordcalibras Link to comment
aztec Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 daca ajung si eu maine la intanlire vreau si eu , am "montat" dar am instalat stergator spete si se mai vede decat "ooClub"... Link to comment
Shenck Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Da, lui shenck. Nu uita sa mentionezi atat numele real cat si nick-ul. ...Dupa ce primiti plicul, mergeti la banca si depuneti contravaloarea lor in cont, apoi dati un PM la Vaxxi sau Shenck in care ii comunicati plata. ... Banii se depun in cont dupa care se trimite un MP lui Shenck. Acesta trebuie sa contina suma si userul de pe forum.La intalniri... ne descurcam. Rog trimiteti MP lui Ilena. Ea se ocupa de tot, inclusiv de adaugarea in lista de contributii. Trimiteti-mi doar daca exista neconcordanta in lista de contributii pentru a corecta. Link to comment
sam Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Sam, de unde ai autocolante? De le-ai platit deja? Pai am primit autocolantele de la tine, cred. Si pe urma m-am dus la Raiffeisen si le-am platit. O sa pun si poze cu Cielo si Matiz-ul cand o sa am timp Link to comment
Mircea Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 mda... e cazul sa-mi schimb ... Link to comment
sprite Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 ...începând de azi, circul incognito. S-a dus naibii autocolantul... s-or fi jucat copiii, sau de la frig s-a dezlipit o parte. L-am dat jos. Aşa că ne vedem joi. Link to comment
tolin Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Probabil ca s-a considerat ca te avem prea rar printre noi si s-a facut dreptatea ! Link to comment
dreaQ Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Pe mine chiar deloc dar...este de interior... Link to comment
Mircea Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 ...începând de azi, circul incognito. S-a dus naibii autocolantul... s-or fi jucat copii, sau de la frig s-a dezlipit o parte. L-am dat jos. Aşa că ne vedem joi. Zi repede in ce zona stai ca te caut sa remediem situatia! Link to comment
tolin Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 N-are rost, masina lui se distinge imediat din jante. Link to comment
sprite Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Probabil ca s-a considerat ca te avem prea rar printre noi si s-a facut dreptatea ! ...da, ştiu. "S-a arătat oftica!" Răilor! ) Link to comment
emathe Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Poate am pus prea la centru, dar acuma s-a dus Link to comment
ADD1CT3D Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Salut, eu sunt din Galati si as vrea si eu un autocolant daewooclub. Este cineva din Galati de la care pot lua? Sau cum e mai bine sa procedez ? Link to comment
Mircea Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Fara nici o suparare dar eu cred ca nu cititi topicul asta! Din Galati este Laurentiu83, dar nu cred ca mai are autocolante. Fa click pe linkul anterior si vei avea raspunsul la intrebarea ta. Link to comment
Hijack_3000 Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 (edited) Salutare lume. Am reusit si io sa-mi pun autocolantu si am zis sa pun ca sa vaza si ochiu vostru dar mai ales al lui Mircea Numai bine. Edited March 5, 2006 by Hijack_3000 Link to comment
Recommended Posts