Mircea Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 La Wagon merge belea pus pe stopul de frana suplimentar. Link to comment
MOTI Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Am primit autocolantele, multumesc mult.Cum se anunta vreme rea, am profitat si le-am lipit si am facut si poze. Link to comment
Micutu' Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Buna, Pt.Satori Vreau si eu 2 colante cu Daewoo Club si o pereche de suporti numere! Vin astazi la intalnire 19.30 si platesc cash. Se poate? Multumesc Link to comment
luck33ro Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Satori pana la ce ora te gasesc azi la locul de intalnire? Motzi, Voiam sa te intreb daca e complicat de montat deflectorul (cozorocul) pe haion. Trebuie gaurita tabla cumva? Costa mult obiectul si daca este util (nu se mai murdareste luneta) ? Am vazut poza cu autocolantul pe spate e lipit misto! pe fata trebuie sa gasesc alt loc ca acolo am lipit parasolaru Edited March 9, 2006 by lucian14 Link to comment
NFS Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Am vazut poza cu autocolantul pe spate e lipit misto! pe fata trebuie sa gasesc alt loc ca acolo am lipit parasolaru Il pui de exterior, peste parasolar! Da' la ce-ti trebe si pe fata? Link to comment
luck33ro Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 cred ca ai dreptate ... nu are rost sa pun si in fatza Link to comment
sven Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Salut Vreau si eu un autocolant. cum sa fac? sunt din bucuresti. Link to comment
Maniaku Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Pai poti sa vii la intalnirile saptamanale care se tin la Sala Polivalenta (parcarea din spate) in fiecare Joi incepand cu orele 20:00!!! Link to comment
Mircea Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Si as mai zice eu, ai putea sa-ti completezi corect si complet profilul Link to comment
stryder Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) ma abonez si eu la unu`, saptamana viitoare sunt calare la intalnire ...my 1st one Edited March 9, 2006 by King Mercury Link to comment
DannyTheKid Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 as vrea sa particip si eu la prima mea intalnire daca nu o fi cu banat Link to comment
cristifin Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Salut! Sunt si eu un membru nou si as dori un autocolant daewooclub si 5 autocolante cu litere chinezesti(am vazut la un prieten cu Cielo).De unde pot sa le procur si la ce pret? Mersi! Link to comment
NFS Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Cu daewooclub gasesti la satori sau la mircea si asta cel mai bine daca vii la intalnire joi. Doua autocolante (de exterior si/sau interior, cum preferi) contra a 5 lei. Cu litere chinezesti nu mai avem, da' poti sa te duci la un restaurant de profil si sa ceri un meniu. Link to comment
luck33ro Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 am eu in bloc niste chinezi ti-i aduc la domiciliu (in parcare)... tu aduci vopseaua! Link to comment
DannyTheKid Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 de abia astept sa vina vara sa ii vad pe meseriasii nostri cu camasi cu dragon si cu pictograme chinezesti Link to comment
ToPser Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Uite asa ne-am inmultit ,forumisti din Medgidia ! De unde ai primit autocolantul ? Aveam si eu !!! "> Imi pare bine ca te afli printre noi ! Link to comment
steph Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Din cauza zapezii de aseara, autocolantu meu s-a dezlipit ("> Nu stiu cum naiba da zapada asta moinita cred ca a intrat pe sub el, asa ca joi vreau si eu unul de exterior. Link to comment
Alezz Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Eu le am de 1 an si 2 luni pe masina si nu au nimic . Link to comment
ileana Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Si mie mi s-au dezlipit autocolantele exterioare azi-noapte. Le am de aproape un an dar nu stiu ce-a avut zapada asta, ca azi de dimineata erau desprinse amandoua. Link to comment
MethodRO Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 NU e nici o problema mama, punem altele. Dar de data asta stergem geamu cu atentie sa se lipeassca bine. Link to comment
dreaQ Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Poate a fost o serie de autocolante trase pe ceva "economy" unde adezivul face diferenta in sensul ca e sensibil la apa... Link to comment
MethodRO Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Eu cred ca nu a fost sters cum trebuie geamul inainte de liperea autocolantului. Link to comment
dadyDei Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Eu le-am atasat pe interior... Link to comment
Recommended Posts