Jump to content

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

Stai linistit, pe toti ne-a luat valul la inceput. Din Slatina parca nu am mai ...

Asta e problema..io sunt singur-singurel p'aci,nu prea am persoane cu care sa mai vorbesc si io(nu ca m-as priecepe cine stie ce)sau care sa ma mai ajute si pe mine la una alta...Lasa-ti pe mine ca o sa corup io pe cativa :) >-

salutare :lavolan: ma numesc Razvan,posesorul unui Cielo GPL model 2006, sunt din brasov! cum as putea procura un colant pentru luneta? multumesc anticipat

Edited by elprypas
Lumeee, lumeee, sunt mandrul posesor a doua autocolante! :banana:

Multumesc foarte mult lui Alezz pentru amabilitate! :osanale:

In week-end le voi monta si sper sa pot face si niste poze cat de curand! :) >-

...si iaca-ta si dovada! :D

:o fftopic: Care aveti drum prin Slatina,nu ezitati sa ma sunati si pe mine 0743109864, iesim la o bere fara alcool, mai vorbim si noi, ca sincer sa fiu, sunt cam singur pe aici, dar o sa incerc sa mai "corup" niste indivizi..(e un baiat cu un Tico alb << muzica misto pe el,nu stiu ce imbunatiri are pe el>>, sa-l prind prin oras...)

Ce...Matizurile sa nu aiba si ele gasca? =))

• 3 weeks later...

Salutareee

mai oameni buni, unde aveti intalnirile voastre prin tara? ca vreau si eu sa vin. eu sunt din prahova. vezi profil.

si as mai vrea...2 autocolante cu daewooclub. am dat MP lui Mircea.

multumesc :thumbl:

Au fost trimise si ai primit PM cu privire la ''termenul de livrare''. Am trimis pana acum tuturor celor care au solicitat si o voi face in continuare. V-am mai spus de n ori sa nu va mai impacientati. Strang si eu 2-3 plicuri si apoi le expediez.

• 2 weeks later...

img3171yh2.th.jpg

Na ca mi-am tras Autocolant! dar am o singura intrebare, e normal sa fie ceva blurry suprafata transparenta? ca la mine l-am lipit si pe partea transparenta se vede cam incetzosat, nu ar trebui sa fie perfect transparent? am gresit cu ceva?

Edited by paperboy

Nu ai sters indeajuns geamul sau nu ai aplicat destula forta (sa elimini bulele de aer). Cred ca prima varianta totusi. Sau ai pus mana pe suprafata lipicioasa :)