Jump to content

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

Salut.I-am dat un mail lui Mircea pentru autocolante dar lansez si o intrebare , poate gasesc pe cineva din Bacau care sa aibe 1ext + 1int DWCR sa nu mai batem Posta Romana.Astept un PM.Mersi

Astazi am primit un plic cu stampila de la posta din Ilfov.Am primit autocolantele.Luni fac o plimabare la banca sa imi achit datoriile :) multam fain pentru cel care a facut gestul.PS :( Numele meu a fost scris gresit pe plic dar trec cu vederea

Sambata 4.noiembrie sunt in Sibiu/Talmaciu. Cine mai vrea autocolante pe acolo, sa zica.

Mai am cu ChevroletClub.ro (interior / exterior) si cu DaewooClub.ro (1 buc. interior).

La Constanta sunt ceva autocolante ? As vrea si eu vreo 2 pentru Micsuneaua mea :mrgreen:

daca vine cineva la intalnirea din 4.11.'06 poate ne aduce si noua autocolante.Mie personal imi trebe (1-2) cu daewooclub pentru luneta.

daca vine cineva la intalnirea din 4.11.'06 poate ne aduce si noua autocolante.Mie personal imi trebe 2 cu daewooclub pentru luneta.

am nevoie de 2 autocolante. scuze pentru "quote"

Edited by raskala

Salutare la toata lumea! :osanale:

Doresc si eu 2 bucati interior si 2 bucati exterior autocolante (pentru mine si pentru michi).

Cine ma poate ajuta sa intru in posesia lor - in weekend - un membru din zona crangasi - giulesti?

Salut,

o sa incerc eu sa ajung azi la intalnire si daca gasesc la cineva o sa-ti iau, nici eu nu am inca, deci ar trebui sa iau cel putin 4 bucati (eu vreau 2 exterior), sper sa aibe cine vine la intalnire :-?

L.E. Eu stau in Crangasi

Edited by CristiP