Jump to content

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

Am o intrebare. Am cautat dupa stikere si nu am gasit...

Unde pot gasi scrisul cu Tico de pe fata si spate? Si Daewoo? Plss...Am intrebat in magazinele cu piese si... :o :o

• 3 weeks later...

As dori si eu un autocolant cu daewooclub.ro, platesc nu e prob. Prin posta daca poate sa trimita cineva... sau cu cine sa vb din Constanta ? Multumesc.

• 2 weeks later...
Clujenii care doresc autocolante sa-mi zica. Saptamana viitoare sunt la Cluj, pot sa iau cu mine si sa vi le dau.

Of, mama masii de treaba, ca am citit prea tarziu. Nu au ajuns de nici o coloare la mine autocolantele alea, si era o ocazie buna sa imi stickeresc si eu machineta.

Ata ete... poate next time :D

Din Petrosani numai eu sunt?Nu am vazut nici un autocolant pe aici si ar fi destui utilizatori de woo-uri dar vad treaba ca nu intra nici pe forum.Vreau si eu sa pun pe nubirika un autocolant,trece cineva prin zona asta sau e mai sigur prin posta,ca si-asa stau in bloc cu posta de cartier?

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

vreau si eu 2 autocolante de interior .Unu pt matiz altul pentru leganza si poate la anulll pentru lacetti ...o sa ma mai gandesc

Dar pe cele 2 le vreau cat mai curand .Sunt din Bucuresti . Cu cine tre sa iau legatura sau sa vb .

Multumesc , numai bine!!!!

• 5 weeks later...