VRE Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 pur si simplu sa trag de folie? Link to comment
autom Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Am o intrebare. Am cautat dupa stikere si nu am gasit... Unde pot gasi scrisul cu Tico de pe fata si spate? Si Daewoo? Plss...Am intrebat in magazinele cu piese si... Link to comment
autom Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 In targ. Deci in Vitan Barzesti. La paturi sau e un magazin de piese Daewoo? Link to comment
DjDream Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 As dori si eu materiale cu chevroletclub.ro cu cine pot vorbi .. add id-ul djdream4u Link to comment
Mircea Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Clujenii care doresc autocolante sa-mi zica. Saptamana viitoare sunt la Cluj, pot sa iau cu mine si sa vi le dau. Link to comment
TBird Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 As dori si eu un autocolant cu daewooclub.ro, platesc nu e prob. Prin posta daca poate sa trimita cineva... sau cu cine sa vb din Constanta ? Multumesc. Link to comment
ileana Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Pe 9 mai suntem in Costinesti. Daca vrei mai repede, un PM la mine cu adresa, virezi in cont 10 lei si iti trimit autocolantele. Link to comment
muscarul Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Clujenii care doresc autocolante sa-mi zica. Saptamana viitoare sunt la Cluj, pot sa iau cu mine si sa vi le dau. Of, mama masii de treaba, ca am citit prea tarziu. Nu au ajuns de nici o coloare la mine autocolantele alea, si era o ocazie buna sa imi stickeresc si eu machineta. Ata ete... poate next time Link to comment
Mircea Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 O adresa sigura nu ai? Sau un oficiu postal post restant? Link to comment
ToPser Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Pe 9 mai suntem in Costinesti. Daca vrei mai repede, un PM la mine cu adresa, virezi in cont 10 lei si iti trimit autocolantele. Pai platim la fata locului ,e vreo problema ? Link to comment
Mircea Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Evident ca nu! Era vorba daca se grabea Link to comment
ileana Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Pai platim la fata locului ,e vreo problema ? Vezi ca am postat contravaloarea Link to comment
dreamlike Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Adevarul e ca in teritoriu ne confruntam cu o criza acuta de autocolante si asta in conditiile opririi productiei de masini daewoo de la Craiova. Link to comment
Budan Catalin Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Din Petrosani numai eu sunt?Nu am vazut nici un autocolant pe aici si ar fi destui utilizatori de woo-uri dar vad treaba ca nu intra nici pe forum.Vreau si eu sa pun pe nubirika un autocolant,trece cineva prin zona asta sau e mai sigur prin posta,ca si-asa stau in bloc cu posta de cartier? Link to comment
pretender Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Este cineva din Iasi/Vaslui cu autocolante, sau trebuie sa dau comanda prin posta? Link to comment
Mircea Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Ia legatura cu Andreib. Catalin, trimite adresa. Link to comment
chiper_dan Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 vreau si eu 2 autocolante de interior .Unu pt matiz altul pentru leganza si poate la anulll pentru lacetti ...o sa ma mai gandesc Dar pe cele 2 le vreau cat mai curand .Sunt din Bucuresti . Cu cine tre sa iau legatura sau sa vb . Multumesc , numai bine!!!! Link to comment
ileana Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Te asteptam in fiecare joi seara, la Polivalenta. Link to comment
mmkelemen Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Salutare tuturor! Cum fac sa iau si eu doua autocolante cu DaewooClub. Unul interior si altul exterior? Link to comment
Mircea Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Te prezinti poimaine la intalnire Link to comment
Recommended Posts