Jump to content

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

• 2 weeks later...

datorita lui hellcat sint si eu fericitul posesor al unui autocolant de interior pa care l-am pus pe geam lateral spate dr. sper sa reusesc sa fac citeva poze cit de curind (singura conditie pusa de ofertant caruia-i sint dator. multumesc

Si eu port un asemenea autocolant prin bunavointa lu' Viper...donat saptamana trecuta la intalnire... ii safe f. bine cu el pe luneta... taiat frumos cu un cutter...o minunatie. Tre o... :drinkers: da fara alcool... cu toate ca pe vremea asta.. si pe frigul asta... :heavydrinker:

Către cine a luat autocolante: acestea nu sunt gratuite, cineva a plătit pentru ele. Cine a primit autocolant, dar nu a dat bani, este rugat s-o facă acum, deoarece avem nevoie de bani pentru a cumpăra un software pentru forum mai performant !

CONT RO72RZBR0000060007557240

Raiffeisen - Sucursala Oltenita

Detinator: Matei Ileana

vaxxi, in privinta mea eu i-am dat lui aqua un autocolant intradevar moka, dar l-am luat cu bani de la gabi din iasi.

am vrut sa fac si eu o fapta buna, nu vreau sa pagubesc pe nimeni.

deci am explicat ca sa nu fie dubii.

daca e spre binele forumului voi depune si eu niste bani in contul indicat , iar daca mai sint autocolante si credeti ca ar mai fi necesare de impartit prin tg mures sau imprejurimi sint de acord a le primi prin plata ramburs.

• 1 month later...

eu nu prea am cum sa ajung ca am bac si admitere

pe la ce ora va inatlniti si unde (parca la palatul copiilor pacolo pe langa tineretului)

cu prima ocazie cand o sa pot iti dau un pm si vin si io :) sau poate astept sa imi iau ticozauru intai