remix Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 avand in vedere ca la Moeciu mi s-a aplicat un autocolant asa pe val am ramas cu unul acasa pe monitor. deci in caz de necesitate sunt mai mult decat dispus sa-l pun la bataie pentru o cauza nobila. Link to comment
Mike1 Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Bine NFS, daca poti sa-mi spui cand ai drum prin oras si imi poti spune o ora voi face tot posibilul sa ne intalnim. Oricum iti multumesc frumos "> si poate mai vorbim pe PM! Link to comment
gxg Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 inca nu au ajuns si in cta autocolantele alea?..vreau si eu unu (sau 2) pt interior.. pls Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Daca astepti pana la Paste, pot sa iti transmit eu unul ca ajung atunci prin Navodari! >- Link to comment
gxg Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 pai nu mai e mult pana la paste..o sa astept...merci Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Atunci, sa imi aduci aminte cu vreo saptamana inainte ca sa cer de la baieti de aici, din Bucuresti! Link to comment
iuzar Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 De Paste sper sa ajung si eu acasa... sa imi spuneti cate sa aduc...poate o punem si de o a doua intilnire DaeWooClub in cta Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Da, da, o intalnire cu membrii din Bucuresti care nu ajung la intalnirile din Bucuresti dar ajung la alea din Constanta! Link to comment
gxg Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 poate sunt cativa membri si in cta de o intalnire de paste-1 mai. Link to comment
Vlad Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 eu vin in vama de 1 mai asa ca vin Link to comment
Guest woyert Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Va salut pe toti. "> Sunt nou pe aici. Imi puteti spune si mie cum e cu intalnirile astea ale membrilor si cum pot intra in posesia unu autocolant cu DaewooClub.ro. Merci si bine v-am gasit! Link to comment
florinbad Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 (edited) Du-te aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2931 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2932 Intâlnirile se tin si nu se tin...Depinde de bafta ta, daca vei gasi un membru DaewooClub joi, la locatia veche! Pentru autocolant, ia legatura prin PM cu un fondator-moderator-supermoderator-admin-gazduitor ! Edited April 12, 2005 by florinbad Link to comment
Mircea Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Vreau si eu un autocolant de exterior, ca am geamurile oglinda si daca il pun pe interior il pun degeaba ca nu se vede! Dupa cum se vede sunt din Buftea, ajung frecvent in Bucuresti, zonele Aviatiei, Baneasa, Centru, Militari etc... Cine ma poate aproviziona, contracost of course (cat mai e unul?) sa-mi dea un PM cu un nr de tel si zona , ca sa stiu, cand ajung acolo sa-l sun. Multumesc! fftopic: Pentru intalniri in liniste va recomand Baza Turistica din Buftea, 2 pasi de bucuresti si n-aveti probleme cu nimeni aici. E pe malul lacului si la marginea padurii. Se deschide pe 1 Mai . Pentru detalii, PM. Link to comment
smart_ass Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 As dori si eu unul de exterior please! Link to comment
Alezz Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Din pacate autocolante de exterior nu au fost facute decat 50 buc care s-au epuizat imediat iar de interior 200 buc care s-au terminat si alea de mult. Link to comment
Shenck Posted April 26, 2005 Author Share Posted April 26, 2005 Am facut un lot NOU. DOCAMDATA avem suficiente si de interior si de exterior Link to comment
Alezz Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Sar'na nene shenck ca as mai dori si eu cateva . Link to comment
SSorin Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 As vrea si eu unul de exterior daca se poate... Link to comment
digit Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Si eu vreau unul de exterior! Eventual pe cine ar trebui sa contactez, ca sa nu trimit MP aiurea?... Link to comment
Alezz Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Din spusele marelui nostru sef de trib Skenck autocolantele sunt la NFS (Sergiu) ,bafta la PM'uri. Link to comment
Gica Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 A, era sa uit, saptamana trecuta am dat in trafic de un Matiz rosu cu autocolant micut, finut lipit pe luneta. Vroiam sa il abordez doar ca... avea nr. de TR (Teleorman... ) Au ajuns pana acolo abtibildele astea ? Si m-am lasat pagubas. Link to comment
SORAN Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Da cred ca e un baiat caruia i-am dat eu, a venit odata pe la intalnire, i-am montat lumina albastra in scrumiera! Link to comment
mortymer Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 io sunt cu matizul rosu de tr... asa e buletinul... dar de 7 ani sunt in bucuresti... der nu vreau buletin de bucuresti... se rezolva mai usor problema stagiului militar obligatoriu, in provincie... Link to comment
Maxx Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Salutare la toata lumea! Sunt bucurestean si tocmai am intrat si eu in DaewooClub cu al meu Ticozaur de nici 1 luna Vreau si eu colant de exterior. Ce trebuie sa fac sa intru in posesia unuia? :"> Link to comment
Recommended Posts