Jump to content

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

care ai B xx VWC???? Cielo LPG Verde si de ce nu raspunzi la flashuri? :spumelagura:

:mrgreen: Just Kiding.. Zona Carrefour Orhideea, azi pe la ora 14:30... eram in spate cu Matizul Rosu...

In alta ordine de idei maine pleaca autocolantul la Deva, cine mai vrea sa-i trimit prin posta, un PM cu adresa va rog. Am de la Satori 1 de exterior si 2 de interior.

autocolantele pleaca azi cu posta care cele 3 directii care au solicitat: Deva, Oradea si ... Bucuresti

n-am avut plicuri foarte lungi, asa ca am fost nevoit sa le indoi un pic. Le tineti si voi o zi la soare in masina pe bord undeva ca sa se indrepte inainte de a le pune. Si obligatoriu, dupa ce le lipiti - POZE!

Mircea said:
autocolantele pleaca azi cu posta care cele 3 directii care au solicitat: Deva, Oradea si ... Bucuresti

n-am avut plicuri foarte lungi, asa ca am fost nevoit sa le indoi un pic. Le tineti si voi o zi la soare in masina pe bord undeva ca sa se indrepte inainte de a le pune. Si obligatoriu, dupa ce le lipiti - POZE!

Merci, tizule. Probabil ca pe joi -vineri o sa ajunga, asa ca poza va aparea undeva prin weekend.

ileana said:
am pe frate-miu in Dortmund, cu care fac schimb de pachetzele frecvent...e departe de Tuebingen-ul tau?

Din pacate e la aproape 500 de km...dar am rezolvat . Oricum, multe multumiri...

Iar pt alx@...e putin mai la stanga, cum iesi din Ploiesti...vezi semnul...