mike.omega Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Ok, se stiu detaliile dar avem o problema Intalnirea asta se va lasa fara cronica si fara prezenta mea mult timp prin zona La ora 3 am activitati scolare ce tin de chimie si trebuie sa ma prezint in alta parte Link to comment
dreamlike Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Eu te-am vazut astazi pe strada Soveja pe la ora 16 si aveai cu totul alte activitati. Link to comment
ToPser Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 topserii din pacate nu o sa fie prezenti ...cu treburi la Bucuresti Link to comment
MethodRO Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Daca vine careva ma prezint si eu! Numai sa nu fiu singur pe acolo. Link to comment
MCojo Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) S-ar putea sa ne "viziteze" si "just iuzer"... am auzit ca e in Cta de cca o saptamana si sta chitit... Edited February 15, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Eu te-am vazut astazi pe strada Soveja pe la ora 16 si aveai cu totul alte activitati. Mda, eu eram cu tata si cu pompa de benzina Se pare ca se comercializeaza piese contrafacute DAEWOO pe care scrie made in koreea, asa ca MARE ATENTIE la ce cumparati Link to comment
ToPser Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Se pare ca nu pot sa va las sa va faceti de cap fara mine la intalnire !!! Treaba cu Buc. a cazut asa ca cine mai vine? Cronica putem sa facem si noi! Link to comment
Ionut82 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 cine mai vine? ! iara eu Link to comment
MCojo Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Se vine se vine, dar se pare ca vom fi destul de putini... Link to comment
sebian Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 (edited) S-ar putea sa ne "viziteze" si "just iuzer"... am auzit ca e in Cta de cca o saptamana si sta chitit... Nu sta chitit, bre, invata... numai ca o sa o intinda la Bucuresti vineri seara si se intoarce joia viitoare pentru ultima runda din sesiune...in functie de cum sunt programate examenele simbata viitoare, poate ajung si eu... Edited February 16, 2006 by sebian Link to comment
Alezz Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Nu vii ma duminica la Moeciu . Link to comment
sebian Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Bre, astept sa se faca programarile la examene, si daca nu sunt prea tarziu, simbata seara o intind spre Bucuresti si duminica dimineata plecam...mai ai un piculetz de rabdare sa aflu exact ora Link to comment
dreamlike Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Scoala asta bat-o vina, mai bine ar manca-o cainii si asa nu ajuta la nimic... Link to comment
test_driver Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 asa e, bine ca mai am putin si scap de ea, dupa 17 ani m-am saturat. Sambata nu stiu daca o sa am cum sa ajung in constanta la ora 14:00 Nici la BMW nu ajung, si aia sunt la 15:00. Dar poate am o sansa si ajung. Deci unu-n minus de la intalnire, si daca e va gasesc eu. Link to comment
mike.omega Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 Scoala asta bat-o vina, mai bine ar manca-o cainii si asa nu ajuta la nimic... Corect! Stiti vreo metoda de daramant scoli, in afara de cele ale lu Safari Hunter Link to comment
dreamlike Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 asa e, bine ca mai am putin si scap de ea, dupa 17 ani m-am saturat. ... Deci unu-n minus de la intalnire, si daca e va gasesc eu. Te-am batut, am 18 ! Nu stiu de ce dar cred ca tragi mai mult spre baietii cu ochelari si pantaloni scurti care beau bere cu butoiul. . Ma insel? Link to comment
ToPser Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 da mai incet nu va inghesuiti asa ... cred ca o sa fie cea mai "numeroasa" intalnire daeoo c-ta )"> Link to comment
MethodRO Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Sper doar sa nu fiu singur prin parcare! Cine mai vine? Link to comment
mike.omega Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Recensamant: 1. Method RO(poate ne lasi cu ochii in soare ca alt constantean plecat pe plaiuri dambovitene!) 2. Dreamlike 3. Topser 4. M Cojo 6. Safari Hunter 7. EU PS: am vazut azi masina lui Dreamlike in intersectia de la Delavrancea, am recunoscut de la o posta stickerul si nr-ul de inmatriculare Link to comment
dreamlike Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Eu o sa intarzii maxim o jumatate de ora, am de urmarit o importanta cursa de biatlon de la olimpiada. Sper sa va mai gasesc pe acolo. Nu stiu insa cum va putea ajunge una lume din zona aviara?? Edited February 17, 2006 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Recensamant: 1. Method RO(poate ne lasi cu ochii in soare ca alt constantean plecat pe plaiuri dambovitene!) 2. Dreamlike 3. Topser 4. M Cojo 6. EU Din pacate Hunterul are de vanat niste puicute prin focarele de gripa aviara si nu poate fi prezent. Va doresc o intalnire placuta si plina de invataminte. Topser @ abia maine pun mana sa vad ce este cu camera foto. Edited February 17, 2006 by safari hunter Link to comment
MethodRO Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Bai 1Mega de cate ori am zis eu ca vin sigur si nu am venit ca te iau de ciuf? in plus de asta am si ceva pt tine.Tu sa fii prezent acolo. Vin cu Opelul! : Link to comment
ToPser Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Recensamant: 1. Method RO(poate ne lasi cu ochii in soare ca alt constantean plecat pe plaiuri dambovitene!) 2. Dreamlike 3. Topser 4. M Cojo 6. mike.omega 7. Ionut 82 ce ionut daca are skoda nu are voie in recensamant ? Link to comment
MCojo Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 1. Method RO(poate ne lasi cu ochii in soare ca alt constantean plecat pe plaiuri dambovitene!) 2. Dreamlike 3. Topser 4. mike.omega 5. Ionut 82 Nu cred ca pot ajunge maine... daca ajung mai tarziu stiu unde va gasesc... daca nu... ne vedem dupa Moeciu... Link to comment
Recommended Posts