Jump to content

Meeting 18.02.2006

Recommended Posts

Eu te-am vazut astazi pe strada Soveja pe la ora 16 si aveai cu totul alte activitati. :shocking:

Mda, eu eram cu tata si cu pompa de benzina :-W

Se pare ca se comercializeaza piese contrafacute DAEWOO pe care scrie made in koreea, asa ca MARE ATENTIE la ce cumparati ;)

S-ar putea sa ne "viziteze" si "just iuzer"... am auzit ca e in Cta de cca o saptamana si sta chitit... :P

Nu sta chitit, bre, invata... numai ca o sa o intinda la Bucuresti vineri seara si se intoarce joia viitoare pentru ultima runda din sesiune...in functie de cum sunt programate examenele simbata viitoare, poate ajung si eu...

Edited by sebian

asa e, bine ca mai am putin si scap de ea, dupa 17 ani m-am saturat.

Sambata nu stiu daca o sa am cum sa ajung in constanta la ora 14:00 :( Nici la BMW nu ajung, si aia sunt la 15:00. Dar poate am o sansa si ajung.

Deci unu-n minus de la intalnire, si daca e va gasesc eu.

asa e, bine ca mai am putin si scap de ea, dupa 17 ani m-am saturat.

...

Deci unu-n minus de la intalnire, si daca e va gasesc eu.

Te-am batut, am 18 :P !

Nu stiu de ce dar cred ca tragi mai mult spre baietii cu ochelari si pantaloni scurti care beau bere cu butoiul. :drinkers: . Ma insel?

Recensamant:

1. Method RO(poate ne lasi cu ochii in soare ca alt constantean plecat pe plaiuri dambovitene!)

2. Dreamlike

3. Topser

4. M Cojo

6. Safari Hunter

7. EU

PS: am vazut azi masina lui Dreamlike in intersectia de la Delavrancea, am recunoscut de la o posta stickerul si nr-ul de inmatriculare :D

Eu o sa intarzii maxim o jumatate de ora, am de urmarit o importanta cursa de biatlon de la olimpiada.

Sper sa va mai gasesc pe acolo.

Nu stiu insa cum va putea ajunge una lume din zona aviara??

Edited by dreamlike

Recensamant:

1. Method RO(poate ne lasi cu ochii in soare ca alt constantean plecat pe plaiuri dambovitene!)

2. Dreamlike

3. Topser

4. M Cojo

6. EU

Din pacate Hunterul are de vanat niste puicute prin focarele de gripa aviara si nu poate fi prezent. Va doresc o intalnire placuta si plina de invataminte.

Topser @ abia maine pun mana sa vad ce este cu camera foto.

post-2099-1140201311_thumb.jpg

Edited by safari hunter

Recensamant:

2. Dreamlike

3. Topser

4. M Cojo

6. mike.omega

7. Ionut 82

ce ionut daca are skoda nu are voie in recensamant ? :dizzy: =))

2. Dreamlike

3. Topser

4. mike.omega

5. Ionut 82

Nu cred ca pot ajunge maine... daca ajung mai tarziu stiu unde va gasesc... daca nu... ne vedem dupa Moeciu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...