renatremo Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 1. Method RO(poate ne lasi cu ochii in soare ca alt constantean plecat pe plaiuri dambovitene!) 2. Dreamlike 3. Topser 4. mike.omega 5. Ionut 82 6. nubirika baltata!!! Link to comment
test_driver Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Te-am batut, am 18 !Nu stiu de ce dar cred ca tragi mai mult spre baietii cu ochelari si pantaloni scurti care beau bere cu butoiul. . Ma insel? Eu beau bere de doua ori pe an, de revelion si de 1 Mai . Nu dar sambata chiar nu pot sa plec, decat seara. am treaba prin casa. S"> . Daca se iveste ocazia sa plec stiu unde sa va caut, am invatzat lectia. Si ce esti smecher ca ai 18 ani de scoala? Daca ma chinui si eu putin fac 20, adica sa nu ma chinui deloc si sa raman repetent, doamne fereste, cred ca ma sinucid. Link to comment
Ionut82 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 ce ionut daca are skoda nu are voie in recensamant ? ms ms Link to comment
paul_marines Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 ("> Din pacate vad ca va fi o intalnire fara "greutate" Link to comment
mike.omega Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 Spre nemultumirea unora am mai tait din ciuf Iar la intalnire vin dar nu pt mult timp, si ca si MethodRO cu masina din afara clubului Link to comment
test_driver Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Cum a foast la intalnire?? acum am terminat si eu treaba, dar inca nu am iesit din casa. ma doare capu. Link to comment
MCojo Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) Din fericire intalnirea de azi a avut greutate... Am ajuns ceva mai tarziu dar suficient ca sa-i "prind" asupra faptului pe membrii Constantei... Details asap! Edited February 18, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 Si eu care te-am parat drept membru absent ) Din pacate eu a trebuit sa plec dar sunt sanse ca sambata viitoare sa stau pe capul vostru mai mult timp Multumiri lui MethodRo pt devedeu si sa ne vedem cu bine! Link to comment
MethodRO Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Mike am inteles scoala e scoala, intalnirile DWC sunt intalnirile DWC, da la un spritz camd mergem? Daca e nevoie ne luam si majorete! Invitatia este valabila si pt restul care au chef sa se distreze! Deci cand iesim la un spritz? Link to comment
mike.omega Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 De 1 Mai, mergem pe undeva cu corturile si dormim o noapte/doua, pe aici prin Dobrogea Nenea M Cojo, o padurice sau ceva de genu cunosti, ca tu esti ala cu geografia Link to comment
VECTOR Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 pe aici pe aproape se poate la cheile dobrogei,sau la padure la basarabi...sau in vama. Link to comment
Recommended Posts