Jump to content

Snooker

lordcalibras

Recommended Posts

Hai sa vedem care e cu snooker-ul pe aici! :) ... Eu unul sunt cu snooker-ul! ---> Best player ever: Steven Hendry ----> Favourite player: Paul Hunter ----> Most annoying player (asta nu inseamna ca ii contest valoarea): Ronnie O`Sullivan ----) Biggest disappointment: Mark Williams ---) Biggest suprise: Ding J. Hui ... On my opinion! :P

Edited by lordcalibras

O'Sullivan, e-un mare diavol, isi va reveni neconditionat!

Mark Williams,un mare un lord, un Coulthard al snookerului.

Paul Hunter, favoritul femeilor.

Steven Hendry, un nemuritor, o legenda vie, un simbol.

Intr'adevar. Pacat ca varsta isi face prezenta simtita in jocul lui. Cel putin in ultima vreme, tot mai des :(

In alta ordine de idei, imi place spectacolul. Tin cu outsiderii, insa urmaresc cu placere orice finala sau meci "puternic".

My no.1 fav - S. Hendry.

Se pare ca in momentul de fata, cel mai bine se misca John Higgins "Vrajitorul din Wishaw" :D ... Apropo: stiati de cancerul lui Paul Hunter?

P.S.: @AAdorjan ---> poti nega faptul ca Hendry este the best player ever? Palmaresul il face cel mai bun jucator al tuturor timpurilor intr-un mod incontestabil ...

Edited by lordcalibras

Poi cand alegi un jucator .. ca sa il numesti cel mai bun jucator al tuturor timpurilor ... nu te uiti dupa palmares? Pele de ce e cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor? Din acelasi motiv! Poate ca Ronaldinho joaca mai bine acum decat a jucat vreodata Pele, insa nu are palmaresul lui pentru ca inca este tanar! Mai tarziu, poate va fi declarat cel mai bun jucator al tuturor timpurilor, nu? Acelasi lucru e valabil si in cazul snooker-ului ...

Edited by lordcalibras

Oh, Ebdon... ce enervant :) )

Imi aduc aminte de finala (parca?!) cu Rony - a fost primu' meci in care am tinut cu, pe atunci, pletosul O'Sullivan.

White e super simpatic. Uneori joaca de parca nimeni nu i-ar sta in cale, insa alteori este ... batranel tare :)

Cat despre Paul Hunter - cancerul e si unul din motivele pentru care a devenit atat de simpatic, atat printre comentatorii EuroSport, cat si in interiorul WorldSnookerAssociation. Chiar imi pare rau pentru el, un tip de altfel tare OK.

Eu sunt cu biliard-ul, nu cu snooker-ul. Joc biliard de la 14 ani cand a aparut biliardul in Bucuresti. Am deocamdata 3 tacuri la activ iar ultimul este BCE (aceeasi firma ca tacul lui O'Sullivan) numai ca al meu e de biliard pe cand al lui este de snooker. Joc in IDM si in Sereno frecvent. Putin despre legatura mea cu biliardul :)

Jucatorul favorit si cel mai adevarat, ma refer ca joaca pentru public si pentru FRUMUSETEA JOCULUI este Ronnie "The Rocket" O'Sullivan. Risca in orice moment, are cel mai rapid break de 147 de puncte din istoria snooker-ului, lovese extrem de repede de la o lovitura la alta, nici nu pune bine arbitrul bila colorata pe punct ca el e gata sa dea intr-o bila rosie, gandeste cu vreo 4-5 bile inainte, etc.

Imi place si de John Higgins, este si bun prieten cu O'Sullivan, dar mie mi se pare ca nu se ridica la inaltimea lui, joaca prea mult la siguranta.

Stephen Hendry ... hmm ... e bun, foarte bun, nu contest, dar ... nu imi place cum joaca, punct.

Mark Williams, a facut si box, expresia faciala sigur nu conduce la o asemenea concluzie ... fatza de british roscat cu pistrui ... si ma enerveaza ca se crede prea bun pt ca a fost un an nr 1 mondial. De fiecare data cand ramanea la neagra o incerca cu manta la coltul de la el ... pacat ca si rata de fiecare data.

Admir jucatorii noi, tineri, gen grasutzul ala de Lee care a castigat si campionatul mondial de anul trecut.

Si il mai admir pe Steve Davis ... i-as da un fel de oscar pt "life achivement" sau ceva de genul, e de admirat ca mai joaca la varsta asta si mai si castiga.

S.Hendry este preferatul bineinteles... Imi place stilul, modul de abordare al unui meci...

M-au uimit la un moment dat la O'Sullivan viteza si precizia cu care juca... dar tot Hendry ramane no.1 :P ...

Edited by MCojo

Pe mine la Hendry m-au uimit loviturile de la distanta. Le gaseam pur si ismplu imposibile.

Insa asta se intampla anii trecuti. Acum, din pacate, il simt ca'si pierde din precizie cu fiecare turneu. Pacat, era un concurent extrem de puternic (in zilele lui bune) pentru racheta aia :D

Traiasca Frankie Carbone care a nimerit numele lui Hendry pentru ca toti cei de dinainte care au facut referire la numele intreg al campionului l-au botezat Steven.

IL CHEAMA STEPHEN, un fel de Stefan !!!

Si, da, este favoritul meu etern.

Nu stiu ce sa spun, dar nu pot sa-l inghit pe O`Sullivan :-? ! Dupa cum am zis si mai devreme, nu ii contest sub nici o forma valoarea, sau rapiditatea :o cu care isi pune in valoare abilitatile, insa aroganta lui ma face sa nu il pot indragi! Eu pe el il vad cum il vad pe Murinho de la Chelsea! Aamandoi sunt extraordinari in ceea ce fac, dar sunt de o aroganta iesita din comun.

----> Ati vazut finala celebra dintre Steve Davis si Ding J. Hui? Remarcabil pustiul, nu? Si cand am auzit si povestea lui, si increderea pe care i-au acordat-o parintii, am fost complet impresionat! Eu unul, daca as avea un copil, nu stiu daca as fi in stare sa am atata incredere in el incat sa imi vand casa si sa locuiesc intr-o camera captusita cu cartoane cat sa pot tine copilul intr-o scoala unde inveti sa joci snooker! :) ... Daca ar fi vorba sa fac un sacrificiu ca sa ajunga nu stiu ce neurochirurg sau mare avocat, parca as privi altfel lucrurile, pentru ca stiu ca cele precizate se afla intr-un domeniu mult mai sigur. Mda, oricum, bravo lor si bravo lui, lui Ding. Remarcabil ... =D>

Sa stii ca si O'Sullivan are ceva foarte "greu" in spate. Tatal sau este condamnat pe viata pentru crima. Tinea foate mult la taicasu' care era foarte bun prieten cu Ray Reardon. Acesta din urma este si mentorul lui O'Sullivan. Joaca snooker parca "cu ura", imi place, RISCA enorm ... si parca il vad ca atunci cand castiga parca zice "This was for you pops !"