Lucian79 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Mai pe scurt ... mi-am schimbat job-ul (again) si cu putin noroc am ajuns reprezentant medical la o firma. Avantajele fata de vechiul loc sunt enorme (salar baza consistent, masina - un Kalos albastru , tel. ..). Ieri, cand am predat cartea de munca, mi s-a spus ca voi fi trecut ca si consilier marketing. Pe mine m-ar fi interesat mai mult sa apara reprezentant zonal insa, in urma verificarii catalogului de meserii, am observat ca postul "reprezentant vanzari" "reprezentant zonal" nici macar nu apare. Probabil, mai sunt pe aici oameni care lucreaza ca si reprezentanti zonali, medicali sau de vanzari. As vrea sa stiu ce apare la voi ?. Din cate stiu ASM e inclus la codul de director zonal. Edited February 17, 2006 by Lucian79 Link to comment
alx Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Offtopic: tel de la firma nu este un avantaj ci un dezavantaj... Link to comment
Tommy Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 ASM se trece doar pe "ecuson" din ce stiu eu Nu exista in nomenclatorul romanesc de meserii .. area sales manager. Nu vad ce conteaza ce scrie in carte, tu in Cv pentru urmatorul Job.. scrii "ASM" ) Link to comment
Lucian79 Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 @Tommy Tocmai ptr ca ASM nu e inclus in nomenclator e trecut ca si director zonal. Dar pe mine nu asta ma intereseaza ptr ca nu asta e jobu. Vreau sa stiu alti reprezentanti de vanzari, medicali, zonali etc cum sunt trecuti in CM. Directorul financiar de la firma mi-a zis ca voi fi trecut ca si consultant in marketing. Link to comment
hades Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Eu sunt ASM, dar pe cartea de munca sunt director operatiuni tranzactii GSM (whatever that means... ). Link to comment
Recommended Posts