eugenbonta Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Am si eu nevoie de un mare ajutor. MA tenteaza sa-mi iau un tico, nou nout din Polonia. Stie cineva mi multe amanunte? Va multumesc anticipat! Link to comment
dreaQ Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Nou nout?? Si il aduci dar daca nu are euro3...degeaba. Link to comment
aztec Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 din cate stiu nu se mai face tico in polonia din 2000 sau 2001 se mai fabrica decat matiz si "lanos" Link to comment
ticodriver Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Singurul loc unde se mai produce Tico este uzina Daewoo din Uzbekistan, dar asta, din cate stiu eu, nu e in Europa, asa ca adaugi si taxe vamale la pretul masinii. PS: S-o mai produce si prin America Latina pe undeva, dar aia deja nu ne mai intereseaza. Link to comment
ToPser Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Da , intr-adevar tico se mai fabrica decat in Uzbekistan http://www.uzdaewoo.com/cars/ Link to comment
dreaQ Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) Tico este prezzentat si pe un site daewoo din romania AICI.. Asta nu insemna ca se mai produce. Chiar am sa trimit un mail sa vad daca se mai fabrica. In polonia SIGUR NU se mai fabrica. PS: In uzbekistan nu cred ca au norme de poluare ca pt europa... Edited February 18, 2006 by dreaQ Link to comment
ticodriver Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 (edited) Destul de fftopic: Uite ce scrie pe uzdaewoo.com: TICO Compact medium car. Merits: compactness, high maneuverability, off-road capability, economical efficiency, spaciousness. Edited February 19, 2006 by ticodriver Link to comment
Recommended Posts