Satori Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Nu am prea multe si sunt mari. In fine, sa aveti timp si de drumul pe jos pentru a vedea cazanele mari. Sa luati ceva racoritoare si snacks-uri de pe drum ca pe acolo nu am gasit si ma ardea nitel buza. Exista 2-3 semafoare la care s-ar putea sa stati si 10 minute pentru a se face verde. Functioneaza, desi nu par, asa ca asteptati verdele. Sunt tronsoane destul de lungi si daca nu asteptati verdele o sa blocati traficul pentru ca nu incap doua masini una pe langa cealalta. Enjoy http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...st&id=19179 Link to comment
Lucian79 Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Prima poza imi aduce aminte de Intalnirea de anul trecut de la Bicaz Link to comment
alexino Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Intrucat nu am mai fost de mic copil in aceasta zona, in weekend vreau sa fac un traseu Craiova - Severin - Baile Herculane. Ii rog pe cei care cunosc bine zona sa-mi dea cateva indicii despre eventuale "locuri" de vizitat (ce nu trebuie sa ratez, peisaje, obiective turistice, etc.) cat si posibilitati de cazare. Link to comment
Jonin Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 La 21 de km de Severin,inspre Orsova e manastirea Vodita(cea mai veche manastire din Romania),la PdF1 era un muzeu si se puteau vizita,dar nu stiu daca acum mai e valabila treaba asta. La Orsova ai manastirea Sf.Ana de unde ai o priveliste exceptionala,iar daca mergi pe Clisura este undeva o pensiune,dar poti sa innoptezi si la Mraconia.Neaparat sa ai haine groase pt ca noaptea e frig. Link to comment
alexino Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Intr-adevar superba zona. Vizitat Manastirea Vodita si Manastirea Sf. Ana din Orsova, care ofera o panorama de neuitat. Cazarea, masa (si dansul )"> ) in statiunea Baile Herculane. Link to comment
Jonin Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Se merita si o plimbare pe Clisura+o partida de pescuit. Link to comment
alexino Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Multam pentru recomandari Jonin. Ce-i drept le-am citit la intoarcere. E bine de stiut pentru urmatoarea iesire. "> Link to comment
Jonin Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Cu placere si alta data. Link to comment
Recommended Posts