lordcalibras Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) Ziua buna! Am si eu o problema! Am o ruda care ar dori sa achizitioneze una bucata Kia Rio! Persoana in cauza e inca in balanta! Sa fie sedan-ul, sa fie hatchback-ul ... Nu e hotarata inca! Voi ce parere aveti despre aceasta masina? Merita investitia? Ce ii mai avantajos, sedan-ul sau hatchback-ul? Eu optez pentru sedan! Daca ar fi sa o cumpere ar lua motorizarea de 1.4 l, care ar ajunge undeva pe la 10.000. Tinde cel mai mult spre hatchback. In poze am pus si un hatchback si un sedan ... P.S.: Eu zic ca investitia merita ... acuma, cateva pareri in plus nu strica! Edited February 18, 2006 by lordcalibras Link to comment
bobi Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Mie imi place mai mult sedan-ul;daca mai ai si familie... Link to comment
razvanclub1 Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 am vrut sami iau si eu kia rio sedan...am si facut drive-test si motorizarea de 1.4 e chiar buna,are vreo 93-95CP, se infige bine, materialele de pe bord nu prea mi-au placut, plasticul era cam prost...dar e frumoasa masina Link to comment
lordcalibras Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 (edited) Mie imi place mai mult sedan-ul;daca mai ai si familie... --) nu are familie ... Edited February 19, 2006 by lordcalibras Link to comment
Recommended Posts