DannyTheKid Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Imi cer scuze daca mai exista acest topic pe undeva dar as vrea sa stiu daca s-ar putea pune o cutie automata de la o alta masina pe matizar ca sa nu mai mestece tot timpul nevasta-mea Link to comment
mike.omega Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 In CT avem un membru pasionat de woo si cutii automate(are tico si leganza automate) care ne-a spus, si o pot confirma mai multi, ca exista Matiz cu cutie automata din fabrica Dar cum nu se comercializeaza la noi... Link to comment
andreib Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Se poate dar este costisitor si ineficient. La un motor de 800 cmc o cutie automata il face si mai puturos. Link to comment
DannyTheKid Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 da puturos puturos dar ma gandeam ca daca ar fi echipat cu o cutie automata la lungile cozi la semafoare dimineata si seara in bucuresti ai putea face revista presei cu cafeaua pe bord (fara nici o smucitura) Link to comment
Tommy Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Cred ca si in Rusia s-au fabricat. Uite unul second daca vrei: http://www.drive.com.au/used_cars/daewoo/m...2&pp=0&d=0&nv=1 Ieftin ca braga de altfel Link to comment
NFS Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 xe.com Universal Currency Converter ® Results Live mid-market rates as of 2006.02.19 20:19:29 UTC. 10,999.00 AUD (Australia Dollars) = 6,813.31 EUR 1 AUD = 0.619448 EUR 1 EUR = 1.61434 AUD Link to comment
laurentziu83 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Si mie mi-ar fi placut cutie automata pe masina, dar mai greu cu mentalitatile de pe la noi. S-ar fi meritat, avem un membru care are pe tico o astfel de cutie si diferente prea mari nu sunt la demaraj, nici la uzura motorului. Problema cea mare e ca nu gasesti asa ceva la noi, trebuie sa te descurci singur sa iti aduci asa ceva. Dar intr-adevar ai scapa de ghidajul prost al schimbatorului de la matiz. Link to comment
lauamd Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Ar exista două posibilităţi : -Să cumperi o cutie automată de spark şi să o montezi ; -să vinzi matizache şi să iei un chevy spark automat. Într-adevăr pentru o persoană de sex feminin ar fi alegerea cea mai bună. "> Link to comment
CatalinC Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 invii topicu asta umpic ,azi am gasit prin jurul targului vitan un tico cu cutie automata Link to comment
adisoru Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Da, am vazut si eu in Bucuresti Tico cu cutie automata. Cred ca s-au comercializat si la noi asa ceva. Link to comment
micutu Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Ca tot am schimbat Kit-ul de ambreiaj la buburuz, am intrebat ce ar insemna montarea unei cutii automate pe un e-klasee: trebuie schimbat asa: - planetare - cica-s diferite, - ECU - la automata include si un modul de gestionare pt cutie - timonerie - plastice interior. Pe langa asta omu zicea ca are prinderea diferita fata de cea manuala si ca nu s-ar potrivi. Chiar daca e automata, omu zicea ca nu scapi de mecanismul de abreiaj... Nu da-ti cu pietre, asa a zis nenea mecanicu... eu zic totusi ca cel mai indicat e de vazut pe viu un asemenea specimen de masina la dezmembrari si facut investigatii... Link to comment
Recommended Posts