Apocalips Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Acum 1 luna si ceva s-a auzit un ... cum sa descriu... freaca ceva... Se aude un sasait. Eu cred ca e vorba de cablul de la kilometraj pentru ca se aude numnai cand masina e in miscare. Cand acul de la kilometraj sta fix ( 40km/h sa zicem ) nu se mai aude, doar cand creste sau scade viteza. Exista posibilitatea ca acel cablu sa fi sarit putin de la locul lui? A mai patit cineva asa? S"> Link to comment
AAdorjan Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Baga un ochi aici poate te ajuta Link to comment
tolin Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Du-te la garantie, e treaba lor. Cam devreme pentru asa ceva, dar daca e asa, s-o rezolve. Link to comment
Apocalips Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 Am gasit scartaitul. Pe masca aia neagra, aproape de ceasuri jos, este un burete ( o fasie micuta pe lungime ). E, aia s-a rasucit si a ajuns intre gemuletul de la ceasuri si masca, si la denivelari freca pe gemuletu ala . Bine ca s-a rezolvat . Link to comment
madkat Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) ehhhh - ai tu rabdare ca dupa ceva timp o sa inceapa sa scartaie iar in partea de sus a geamului de la ceasuri - tot rama cea neagra Edited February 20, 2006 by madkat Link to comment
steph Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Eu am avut probleme cu casetofonul si am demontat de cateva ori masca neagra. Acum imi fasaie si mie la denivelari bordul. Daca scot fasia aia d eburete scap de zgomot? Link to comment
Apocalips Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 NU o scoate, ca totusi are un rol. Ma gandesc ca in cazul in care o scoti din scartait se transforma in zdranganit . Eu doar am rasucit buretele sa nu ma intre in contact cu gemuletul, am strans bine masca si nu mai am probleme. Link to comment
madkat Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 sa va zic ce am facut la SuperNova - care avea exact acelas scartait la rama ceasurilor: - am dat jos rama si am pus cativa distantieri din cauciuc (camera) intre rama si locurile de fixare pe corpul bordului (NU PE GEAM!) - astfel incat sa fie un luft de min 0.5mm intre geamul ceasurilor si rama in orice punct - treaba asta merge sigur si la matiz - doar ca se da foarte greu jos masca - plus ca fiind E3 are si acel led martor antidemaraj - care nu m-am dumirit daca se poate deconecta sau nu... imi e teama sa nu fie si cu rol de dioda in circuit si lipsa lui sa dea cod de eroare... Link to comment
steph Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 L-am deconectat eu de vreo 6 ori si pana acum nu a tipat nimeni. Defapt eu am si suntat imobilaizer`ul. Link to comment
Recommended Posts