neonne Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 (edited) I-mi tremura masina la relanti de nu se poate, am dus-o, am urcat-o pe elevator si mecanicul mi-a spus ca e rupt tamponul de cauciuc din suportul de pe dreapta. cum este suportul de pe deapta ? cu tot cu tampon in el ? sa-i schimb toti ? care i-mi poate da mai multe detalii Edited February 19, 2006 by neonne Link to comment
neonne Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 nimeni nu stie sa i-mi zica despre suportii si tampoanele de la motor ? Link to comment
tiberiuenache Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) Sunt ambii din cauciu si c ceva metal prin ei...Dupa cate stiu ala din dreapta a mai usor de schimbat...dar se rupe si cel mai repede...Eu am dat cam un milion toata treaba...poate chiar mai putin... Ar fi bine sa-i schimbi pe amandoi...chiar daca mecanicul zice ca stgul nare nimica...asta poate fi din cauza ca e mai dificil de schimbat si ca nici nu prea il vezi... PS: Vezi sa nu iei tot suportul, ca ala nu e rupt...daca ar fi rupt ai avea motorul pe undeva pe jos... Deci doar tamponul de cauciuc (ma rog tampoanele daca vrei pe amandoua)...suportii sunt cam scumpi...vreo 1,8 mil buc...si nu ai de ce sa-i schimbi... PS2: Tampoanele de cauciuc sunt facute sa cedeze inaintea suportilor...(asta-i si ideea...sunt consumabile) si cand se rup motorul ramane fixat insa se zgaltaie cam tare... Edited February 20, 2006 by tiberiuenache Link to comment
Danut76 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Care este procedura de schimbare a tampoanelor de la motor? Link to comment
smailmiami Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 ...suportii sunt cam scumpi...vreo 1,8 mil buc... Suportul motor dreapta este 33RON. E cu tot cu tampon. Link to comment
naylui Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Suportul motor dreapta este 33RON. E cu tot cu tampon. unde? vreau si eu Link to comment
hohaele Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Va salut ,poate sa-mi spuna cineva,care a mai schimbat tampoanele motor cielo,daca acestea din poza sunt de cielo,si daca cel din mijloc si din dreapta trebuie sa aiba forme asemanatoare dar atipice?Sunt diferite totusi,sau asa sunt pentru fiecare parte{stinga ,dreapta}a motorului.Multumesc anticipat. Link to comment
smailmiami Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Absolut corecte toate presupunerile tale. Link to comment
alexinno Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Ce ati recomanda pentru tampoane suporti motor Cielo? Original GM sau Lemforder? A pus cineva de la ultima firma? Cum se prezinta? Multumesc! Link to comment
Salex Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Din experienta mea, Lemforder este una dintre cele mai serioase firme. De fiecare data cand am gasit, am mers pe curele de distributie Lemforder. Sunt convins ca stau la fel de bine si la alte produse din cauciuc, in acest caz tampoanele de motor. Daca dai peste facaturi ... asta e alta poveste ! Link to comment
Viktor Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 HANS-PRIES Va spune ceva acest nume? Producator (neamt) de suporti motor al carui nume nu imi e cunoscut. Mi-s atent la detaliu in ce priveste calitatea produsului, spre ex. la asta scrie "calitate de fabrica" (adica identic ca si calitate a piesei cu care a venit masina din fabrica) sau "calitate normala" cum ar fi la produsul Febi, aceiasi piesa, pret aproape acelasi. As inclina catre cel dintii amintit doar ca nu stiu prea multe despre acest producator, defapt nimic. Link to comment
Recommended Posts