pesteimputit Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 ca de obicei eu cu pedala si zli am plecat ultimii,... dupa care am fost la un suc pana la unu fara zece impreuna cu cei doi temerari si apoi de cand am ajuns acasa pana acu am mesterit la o surpriza pt maine Link to comment
JMu Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 ... Domnul Senna a devenit "Butoias" ( Xenna e vinovata de noua porecla ) spre surprinderea mea , pentru ca a reusit recordul de 4 beri per 3 ore . O ho! Si eu care ma gandeam "ce trage de berea aia bietul Senna"... Ca nu l-am vazut cand facea schimbul. >- @mafya stai linistit, ca n-ai castigat nimic. Probabil nu te-ai uitat la a mea... Acu' stau cu ochii pe camera de supraveghere de afara si astept sa inceapa ploaia sa-mi subtieze jegul anti-glont de pe masina. Iata si pozele cu tratatia lui Lucman: Link to comment
Alezz Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Alx ule ti s-a cam lipit burta de sira spinarii . Link to comment
remix Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Mda, e si normal sa nu mai fi gasit nimic la ora 21 cand am ajuns si eu. Alx, Alezz, Peste... e normal sa nu mai ramana nimic dupa trecerea lor peste... capota. Sa va fie de bine mititeilor ! Link to comment
BogdanG Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 De fapt a batut vintul si a rasturnat cutia cu bunatati deci mai era ceva de rontzait dar pe jos ...nu pe masa ...a se citi capota lui Alezzu Foarte putina lume ,destul de frig si fara ceva iesit din comun . Link to comment
xenna Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Foarte frig!!!Si foarte putina lume cand am ajuns eu,adica pe la 21.30 si nici o alta membra pe acolo. Link to comment
MethodRO Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Frumoasa intalnire, dar cam putina lume la aniversare. Am fost nevoit sa plec mai devreme ca sa-mi duc prietena acasa. Sper ca v-a placut de ea. Joia viitoare am sa stau maui mult. In ceea ce priveste pozele am sa le pun mai incolo. Trebuie sa imi gasesc cablul de la aparatul foto. Nu mai stiu pe unde l-am pus. Link to comment
marius_eugen Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Apropos , eu si cu Senna am asteptat-o pe Xenna ... in masina , ca ne-a fost lene sa ne mai intoarcem . Trebuie sa luam masuri contra consumului de alcool la intalniri , ca "butoias" a fost supus la teste de perspicacitate de Xenna si le-a cam picat . Oricum se lasase frigul rau de tot . Incerc sa conving o membra din umbra sa se faca vazuta la urmatoarea intalnire ... dar inca nu se stie nimic . Are un Tico alb si Senna o stie ! Urati-mi bafta , ca poate va mai aduc o victima Ii voi da eu un autocolant pentru interior , daca totul e ok ! Link to comment
Recommended Posts