pesteimputit Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) # Design bandouri protectie laterala # bare de protectie in culoarea caroseriei # faruri cu geam clar # Jante Aliaj 16" # oglinzi exterioare in culoarea caroseriei Functionalitate si Confort # Pilot automat + limitator de viteza # bancheta rabatabila 1/3-2/3 # caroserie galvanizata # ceas digital de bord # computer de bord # dezactivare airbag pasager # geamuri electrice fata # iluminare habitaclu si portbagaj # inchidere centralizata cu telecomanda # luneta termica # oglinzi exterioare electrice # plafoniere cu temporizare # preechipare audio # roata de rezerva de dimensiuni normale # scaun sofer reglabil pe inaltime # spatii de depozitare sub aeratoare # turometru # Radio CD # aer conditionat # priza 12V # sertar multifunctional sub scaun pasager # torpedou ventilat #parfum de ambianta Siguranta #ABS + EBD # airbag pasager # airbag sofer # avertizor sonor lumini/usi deschise # centuri de siguranta fata cu pretensionare pirotehnica si limitator de efort # centuri de siguranta spate cu prindere in 3 puncte # imobilizator electronic # intrerupere alimentare carburant in caz de accident # servodirectie # sistem "Isofix" bancheta spate pentru scaune copii # sistem de franare servoasistat # stop suplimentar frana # tetiere fata-spate # volan cu butuc fix cu 2 blocuri de comenzi # volan reglabil pe 2 directii #Airbag-uri laterale si cortina (Pachet "viata la bord") #Proiectoare de ceata ca optiuni are in plus clima bizonala, culoare metalizata, alarma originala si covorase(astea fiind practic discountul pe care l-am primit) pretul DDP a fost 14235 euro masina este data in vama si in maxim 10 zile lucratoare e la mine in fata curtii (in idee ca se misca mai repede cei de la leasin) maisna va fi neagra. Pozele sunt 99% identice cu masina care trebui sa soseasca Edited February 20, 2006 by pesteimputit Link to comment
Mircea Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sa fie intr-un ceas bun si sa o stapanesti sanatos. PS Limitator de viteza ???? Ce faci cu el? )"> Link to comment
alx Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sa o stapanesti sanatos! Ce moteur are? ce faci, schimbi cd-ul standard? Link to comment
Mircea Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Nea Alx, scrie in titlu! 1,6 i, 110 CP benzina, deduc eu Link to comment
VIPER Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sa-ti traiasca si sa ai grija de ea!!! Link to comment
NFS Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Bravo, mai, s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Si sa-i pui bujie la teava de esapament! )"> Link to comment
lordcalibras Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Spatele ala face tot banii! Eu sunt indragostit de luneta aia! Link to comment
VIPER Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Hihihihi, sa vezi cum o sa fie luneta aia ca un magnet pentru aurolacii care spala geamurile prin intersectii... Link to comment
Frankie_Carbone Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sa fie intr-un ceas bun si felicitari pentru achizitie. Si mie imi place la nebunie masina asta, mai ales bordul unde kilometrajul are display-ul digital. Imi place si spatele foarte tare ... dar ma gandesc daca vizibilitatea este ok ca si sofer... poate ma lamureste cineva care a condus. Link to comment
Satori Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Nu-i cam mic motorul ala? Bai, ce sa zic... sa iti fie acvariu bun!!! Link to comment
pesteimputit Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 (edited) multumesc.. ce casetofon original? io cred ca nu va e bine... o sa fie un montaj mult mai spectaculos decat cel de pe tico... Edited February 20, 2006 by pesteimputit Link to comment
VIPER Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Si ce o sa zica importatorul? Sau ai pile Link to comment
pesteimputit Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 (edited) am ceva pile Edited February 20, 2006 by pesteimputit Link to comment
Pedala Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Bravo man! O asteptam la un mic test drive, dar dupa rodaj sa vedem ce-i poate pielea . Link to comment
pesteimputit Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 deocamdata eu o astept in general Link to comment
pesteimputit Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 gata... a venit... maine vin poze Link to comment
Mircea Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 S-o stapanesti sanatos si fara evenimente peste! Link to comment
pesteimputit Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 multumesc foarte mult, sunt cu adevarat incantat de jucarie de la ora 4 pana acum am facut 50 km Link to comment
remix Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 dB cred ca doreai a scrie. In alta ordine de idei, s-o stapanesti sanatos pestisorule si baga poze cat mai multe . Link to comment
VIPER Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 de la ora 4 pana acum am facut 50 km Pai asa te lauzi? Io in primele 3-4 zile bagasem vreo 700km, si in primele 3 saptamani aproape dublu... Link to comment
george03 Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Ce mici copii sunteti Eu am facut revizia de 1500 dupa 5 zile !! Link to comment
VIPER Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Io fac revizia la 15000 SI am mintit mai sus, era dupa 2 saptamani, nu 3, m-am uitat pe poze. A, ca veni vorba, Link to comment
NFS Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Si eu m-am uitat in CarLog-ul pe care il tin... la SantaFe revizia la 1340km si 12 zile! Gata cu offtopicurile! Link to comment
Recommended Posts