pesteimputit Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 vin si pozele acum, dar trebuie sa mentionez ca e JEGOASA Link to comment
SORAN Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Bah ce culoare e aia la bord...ia sa treci pe la garaj! Link to comment
pesteimputit Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 nea... o las asa... nu vreau sa imi fac bube in cap cu astia de la garantie pt bord, am eu altele mai serioase in minte Link to comment
ZLI Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 sa o stapanesti sanatos!!! beton masina - ai de lucru la ea "> a mai plecat un ticalos dintre noi ... suntem pe cale de disparitie. sper ca peste 3 ani or sa mai fie si masini daewoo la intalniri Link to comment
pesteimputit Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 deocamdata nu a plecat nicaieri... este tot la mine in curte Link to comment
NFS Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea... da' butonu ala de avarii puteau sa-l puna si mai departe nitel. )"> Link to comment
pesteimputit Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 surprinzator e mai usor de accesat decat ala de inchis usi... Link to comment
NFS Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 ... mentionez ca e JEGOASA P-afara nu se pune, da' de ce ai picaturi de noroi prin motor? Link to comment
Vlad Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 NFs...de ce crezi ca i se zice pesteimputit? bah sa o stapanesti sanatos... da de ce ai pozat porbagajjul? sa ne arati cat de mare era nu? ca fac pariu ca in 2 sapt. o sa fie plin... prietenii stiu de ce! Link to comment
remix Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Cute car. Nu prea imi plac display-urile alea dar e doar o parere personala. Sa va conduceti bine ! Link to comment
pesteimputit Posted March 21, 2006 Author Share Posted March 21, 2006 (edited) azi au venit si noile jante wolfrace streetracer 17'' 7j et 25 din magneziu Edited March 21, 2006 by pesteimputit Link to comment
BogdanG Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Bine ai venit in club Peste O sa mergem impreuna acum sa ne indreptam jantele PS>eu deja am strimbat una ("> Link to comment
pesteimputit Posted March 21, 2006 Author Share Posted March 21, 2006 eu deocamdata ma uit la ele cauciucuri mai incolo... Link to comment
dinoc Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Felicitari de masina si jante - cred ca o sa le stea f. bine impreuna Apropos, de unde-ai cumparat jantele ? Link to comment
BogdanG Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Sa vezi dupa ce pui gumele ...o sa te rogi sa nu faci pana Foarte frumoase jantele le-am vazut pe viu dar nu am salivat decit dupa antifurturi Link to comment
SORAN Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Lasa ca incepe reasfaltarea si o sa avem strazi ca in Germania, defapt avem si acum ca asa a zis Tariceanu! Nu pot sa fiu decat invidios pe rotile lu Peste ce sa mai zic...m-am si enervat Link to comment
VIPER Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 In 4 ani cand o sa fie gata (ei au zis 2, deci 4 ) o sa avem si noi roti din alea... Link to comment
pesteimputit Posted June 14, 2006 Author Share Posted June 14, 2006 din banii de anvelope + multi altii am cumparat in sfarsit ceea ce imi doream de mult : MONSTRUL difuzorul Hertz Mille ML5400D, difouzorul are diametrul de 22'' si este un adevarat monstru, un monstru care nu e facut sa sune tare ci bine, bine intr-un mod care nu poate fi descris in cuvinte (a se intelege ca sunt extrem de fericit ca am reusit sa iau acest difuzor si pe aceasta cale ii multumesc domnului Radu Fenyo, importator Hertz Audison in romania, fara ajutorul caruia acest difuzor mi-ar fi fot pur si simplu inaccesibil) pe langa monstru se observa si alte bucatele ale sistemului meu audio, din care inca lipsesc midbasii si din care probabil ca amplificatoarele vor fi schimbate. P.S. Difuzorul este acelasi cu cel din Subaru STI care a fost prezent la SIAB si este al doilea de acest fel din tara Link to comment
guru Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Se anunta ,deja, o noua revolutie audiofila! Felicitari ! Link to comment
NFS Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Damn! Pai cind o sa-i dai drumu' cred c-o sa inceapa masina sa danseze mai ceva ca-n reclama! Si fii atent cu ciorapu' ala... ca miroase pin' aici! ) Link to comment
guru Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Ciorapul din fotografie, are rol de absorbant fonic! Link to comment
Recommended Posts