Senna Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Vand 2 pneuri SH 175/70R13 Goodyear GT2, au rulat pe masina de familie circa 35k km. La intrarea in iarna le-am inlocuit cu pneuri de iarna, si s-a hotarat ca masina va primi in curand pneuri noi de vara. Unul are cam 5mm de "carne" si costa 35 lei, celalalt costa 30lei; este ceva mai uzat, 4mm de profil. Asigur transportul la locatia indicata de cumparator, oriunde in buc sau pitesti, daca tot ma ajutati sa fac loc in pivnita. Pret pt ambele 60lei. Dati pm pt detalii, messenger sau nr tel. Link to comment
Senna Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 Pretul scade la 30 respectiv 25lei, sau 50lei pt ambele Link to comment
laurentziu83 Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 (edited) Daca poti sa le mai pastrezi maxim 2-3 saptamani (cand am drum in Buc, ca nu stiu sigur cand) vin si ti le iau eu pe amandoua. Sunt bune pentru rusoaica mea. Sper sa nu aiba galme sau taieturi. Edited March 5, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts