hitman Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Mama mia! Loganul nominalizat pt. 'car of the year 2005'. Asthia ori sint dobitoci ori se fac: http://www.caroftheyear.org/pages/cars_can.../lista2005.html Link to comment
Instinkt Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Sincer, si eu cred ca trebuie sa fie o gluma.. Link to comment
iuzar Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Propun ca un moderator sa mute acest topic la sectiunea Bancuri, acolo ii e locul... Link to comment
hitman Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 Mai Iuzare este serioasa treaba! Cum sa fie banc? Pt. prima oara o mashina e propusa fara sa fie data inca in fabricatzie! Trebuie sa fie 'prima oara' pentr orice, nu? Link to comment
VIPER Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Daca cititi conditiile in care o masina e propusa pentru Car Of The Year o sa vedeti ca nu e gluma! Oricum e de departe cea mai %$@#@*&@ dintre cele prezentate... Link to comment
florinbad Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Ce sume or fi înaintat cei de la Renault pentru a introduce odioasa mashina în lista? Halal promotie! Off topic: fara ofensa pentru cei care îndragesc aceasta masina, dar, parerea mea, este o masina prea MARE pentru noi, românii! Arata ca o limuzina, or noi am fi vrut o altfel de masina... Link to comment
iuzar Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 ...NASHPA, zi-i pe nume...e cea mai naspa dintre candidate... Alfa Romeo GT Audi A6 BMW 1-series BMW 6-series BMW X3 Chrysler 300 C Dacia Logan Fiat Idea Hyundai Tucson Kia Cerato Kia Picanto Land Rover Discovery Mercedes-Benz A-class Mercedes-Benz SLK Mitshubishi Colt Mitsubishi Grandis Opel/Vauxhall Astra Peugeot 407 Porsche 911 Renault Modus Seat Altea Skoda Octavia Smart Forfour Toyota Corolla Verso Toyota Prius Link to comment
alx Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Asha e. Corect. E cea mai naspa din alea de acolo. Link to comment
hitman Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 Aaaa...ce? Cred ca e inca o mitocanie de marketing, ca sa atraga clientzi! Link to comment
VIPER Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Da zau daca e mare! Am stat langa ea, e un fel de NaSolenza modificata... Si arata jalnic in realitate... Link to comment
alx Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 e la fel de lata ca espero si putin mai scurta... si muuult mai inalta. check the dimensions... ce rai sunteti, nu va puteti detasa putin deloc pentru a putea aborda obiectiv... Link to comment
iuzar Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 bey alx, asta e deja lezmajestate, cum poti compara mormanul ala de fiare cu asa bijuterie de masina cum e salupa? "> Link to comment
VIPER Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Latime Espero: 1718 / Logan: 1735 (??!!) Lungime Espero: 4615 / Logan: 4250 (si Opel-ul meu cu 2 usi e mai lung!!!) Ampatament (distanta intre roti pe lungime) Espero: 2620 / Logan: 2630 (cum &^$&@#$@&^%# ?????) Inaltime Espero: 1388 / Logan: 1525 De unde rezulta CLAR ca masina a fost gandita dupa o maaaaaare betie!!! Link to comment
brusli Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 saluparilor sau salupistilor...lo(n)gan scrie pe voi Link to comment
VAXXi Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Pe naiba ... sunt curios cât are ecartamentul, dat fiind că asta are importanţă în stabilitate. Link to comment
alx Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Latime Espero: 1718 / Logan: 1735 (??!!) Lungime Espero: 4615 / Logan: 4250 (si Opel-ul meu cu 2 usi e mai lung!!!) Ampatament (distanta intre roti pe lungime) Espero: 2620 / Logan: 2630 (cum &^$&@#$@&^%# ?????) Inaltime Espero: 1388 / Logan: 1525 De unde rezulta CLAR ca masina a fost gandita dupa o maaaaaare betie!!! Ca sa fiu mai egzact cititi atasul. Si la 15'' cu 185 cauciucuri eu unul zic ca nu faci raliuri pe rucar-bran dar e destul de stabila. Si, apropos, stabilitatea tine de centrul de greutate in primul rand, si apoi de latimea rotilor, calitate cauciucuri, etc. PS: Eu am facut misto de voi, nu e corect sa compari o masina de 8000 cu una de aproape 20000 (noua). Si, in plus, compari o masina care nici macar nu a aparut cu una care a iesit demult din fabricatie... Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Ecartament fata Espero: 1426 / Logan: 1466 Ecartament spate Espero: 1406 (fara ABS), 1423 (cu ABS) / Logan: 1456 Link to comment
alx Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 bre, hai sa nu mai comparam ca iar o luatzi razna si iar o iau si eu razna si ne dam in balarii. espero nu e nominalizat. si poate discutam si de altceva in afara de logan ( ca trebuie sa-mi iau gandul de la ea ca mai sunt 2 luni pana-mi vine si nu mai am rabdare...). In alta ordine de idei, sau aceeasi , am vazut astazi pe strada 407. De departe, de demult, nu am mai vazut un model nou asa de reusit... masina arata in realitate mai meserias decat in reclama... Mi se pare un design nemaipomenit... Link to comment
NGruia Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Masina anului unde ?? A , pardon , pe pietele emergente . Mai demult scria pe diplome de medicina (frantuzesti) "Bon pour l'Orient" . Concluzia va apartine , da' totusi nu va grabiti , stati sa "coaca" ceva km si ... probleme ca asa pe nv toate-s numa' bune . Sa treaca macar de "bolile copilariei" si o sa mai vedem . Link to comment
body Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Uite cum sta treaba ! 1. Intai cica e masina de 5000 de euro care e 8000 de euro .Asta-i prima teapa! 2.Doi tabla tot romaneasca iar aplicarea vopselei fara decapare ( caracteristica a Daciei) ! 3.De ce se vinde doar pt piete emergente? 4.Componentele tot romanesti , baterie , tobe , pivoti , etc 5. am vazut si eu acum o sapt. loganuri pe strada la Otopeni si sncer mi s-a parut naspa (parere personala) . Oricum nu dau eu cieloul meu 95 coreean pe loganul lor francez. Renaultul a venit cu tepe , mai ales sa-si vanda ciurucurile din Turcia la noi. PAREREA MEA Link to comment
hitman Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 3.De ce se vinde doar pt piete emergente? Deci, parerea mea: 1. In 3 ani, cind o sa inceapa sa apara rugina se vor vinde multe mashini :arrow: profit mare pt. reno. 2. Cine draq ar cumpara Loganu in pietziile ne-emergente? , Cind ai atitea alte alea la dispozitzie ? Link to comment
FLEX Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 PRETZUL! crezi ca pentru aia din UE nu conteaza? Link to comment
iuzar Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 As vrea sa-l vad si eu pe francezul care o sa-si cumpere Logan...sunt tare curios... Link to comment
Recommended Posts