dreamlike Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Baieti va anunt pe acesta cale ca greii clubului merg sa infiga stindardul dwcc la Moeciu. Avand in vedere ca ei sunt dusi cu kalosul nu puteam sa-i las singuri, drept pentru care am sa-i insotesc ca sa-i alerg putin, sa mai scot colesterolul din ei. Asadar aveti obligatia de a bifa intalnirea saptamanala de sambata. Imi cer scuze ca i-am luat-o inainte lui mike.omega dar el e pierdut printre molecule si alte combinatii explozive (sper sa nu-i afecteze crativitatea). Va doresc succes si sa ne vedem sanatosi peste o saptamana si ceva. Link to comment
test_driver Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 HOHO, distractie placuta la moeciu, dar eu cred ca nu-s bine venit pe acolo cu noua mea masina. jocke, nu am cum sa vin din pacate, si las' ca vin la cafe d'art, e mai frumos sti-ti voi povestea cu strugurii acrii nu? Distractie placuta, si tie si la greii clubului Link to comment
mike.omega Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Drum bun si sa va intoarceti cu ceva dvd-uri de acolo Eu va spun joi seara daca vin la intalnirea de sambata ca depinde de un anumit program Link to comment
ToPser Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 eu de data asta lipsesc. chiar trebuie sa plec la Bucuresti ! Link to comment
test_driver Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Se pare ca aveti ceva cu mine, acum ca vreau sa vin si eu, cred ca vin singur . Vedem noi. Daca nu vine mai nimeni, e naspa rau. Link to comment
MCojo Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Putem spune ca o parte din intalnirea de sambata "s-a consumat" azi, cand am stabilit impreuna cu Safari si Dreamlike "micile" detalii ale deplasarii... Fiti cuminti baieti si sa ne vedem sanatosi... Link to comment
aztec Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 waaaw.. ce misto.. back to the future.. si cum va veti intanliti acum 2 ani? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 S-au molipsit de la metod. Link to comment
MCojo Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Pot sa spun ca "rautatile" nu sunt permise decat la ... pe fat-frumos il prind eu la Moeciu, dar vestitul carturar se ascunde dupa biblioteca si lanseaza afirmatii fara acoperire in ... Link to comment
MethodRO Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Auzi zmeule cu mine ce ai? Adica vrei ce vrei sa zici? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Da, vreau ce vreau. Link to comment
MethodRO Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Hai ca esti simpatic zmeule! Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Stiu. Femeile ma iubeste din cauza asta. Link to comment
CT_ZDB Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Cum lipsesc putin cum o ia lumea razna... Daca e intalnire la Moeciu, asta nu inseamna ca la mare nu se fac intalniri! Eu sunt in C-ta asa ca o sa fiu prezent. Daca vremea va fi in continuare lafel de frumoasa propun trecerea la locatia de vara a intalnirilor. Asa ca cei care nu ajung la Moeciu sa faca bine sa ajunga la Tabacariei, la Biserica de lemn/Debarcader/baza nautica. Si haideti, spuneti care mai vine? Link to comment
MethodRO Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Eu lipsesc saptamana asta! Sper totusi sa ajung la Moeciu! Poate imi iau si prietena cu mine daca vrea! Link to comment
sebian Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Daca va vedeti mai devreme, e.g. 12, as veni si eu...din pacate la orele 2 trecute fix incep prezentarile la Gestiune Bancara si Management Financiar-Bancar si tb sa fiu la universitate...dar mi-ar face placere sa trec mai devreme, macar sa va salut... Link to comment
mike.omega Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Va rog eu vb pe pm, la caterina, in alte topice! Nu mai intelege omu nimic din ce s-a scris aici So! Sambata eu, Test Driver si ZDB-ul cel putin ne vedem no matter what! Eu propun sa ne vedem tot la cafe d'art si daca ne convine vremea plecam pe malul lacului, ce ziceti??? Ca despre ora... Eu as fi de accord sa venim mai devreme, oferta speciala pt Sebianu Link to comment
paul_marines Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Ca tot e ocupat vanatorul... Salutari tuturor, ultimul post inainte de plecare, va doresc o intalnire placuta si fara noi oriunde ne vom afla. Mike.Omega te-ai dedat la topicul meu favorit CCD vs CMOS si indraznesti sa ma si combati. Keep going on, nu vin eu inapoi si mai vedem noi. Link to comment
renatremo Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 salutare tuturor? cine vine sambata??? sau vin din medgidia mananc o saurma si plec acasa! hai fratilor, cine vine? 1.nubirika baltata 2... 3... 4... 5... Link to comment
mike.omega Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Tu esti din Medgidia? Eu vin, dar la ce ora? Link to comment
ToPser Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 e din medgidia bre` nu mai tii minte ca o data am venit cu el ? Link to comment
test_driver Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Facem ceva azi, sau nu? Repede ca am prins si eu o bucata de net. )"> Link to comment
mike.omega Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Mda, picase fibra optica intre CT si Buc pt rds Anyway, azi pe la 13:30-14:00 eu voi fi acolo Link to comment
mike.omega Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Ce mistoo e la intalniri singur Sper ca nu vreti poze si cronica Link to comment
sebian Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Eu am obtinut iertarea pacatelor de la Mike...e randul vostru Link to comment
Recommended Posts