ToPser Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Eu vin sigur pe 4 martie si astept fericitii care au fost la intalnirea anuala , contez pe prezenta cat mai mare! >- Link to comment
renatremo Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 mii de scuze pt ca nun am putut venii sambata! probleme de familie... next time! bafta tuturor... Link to comment
mike.omega Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Oameni buni chill out! Eu oricum n-am stat prea mult sa va astept, deh am premeditat chestia asa ca am plecat creanga Link to comment
dreamlike Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Eu lipsesc saptamana asta! Sper totusi sa ajung la Moeciu! Poate imi iau si prietena cu mine daca vrea! Eu cred ca nici - nici, de ce oareeeee? Sa cante gaina mai tare acolo? Altfel, ne-am intors cu bine (eu si MCojo, Vanatorul african e pe undeva prin Moldova, vine ca vantul spre meleagurile aviare), sper ca fiecare absent de sambata sa aiba motive serioase pentru care a lipsit la intalnire. Link to comment
paul_marines Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) Eu vin sigur pe 4 martie ... Asa a zis si cutremurul din '77 M-am intors cu o janta indoita, insa teafar (pentru cei care au jucat la pariuri pozitia nr 13 de la Moeciu). Si cum luni nu creste nici iarba, mi-am reparat AC-ul, schimbat antigelul, filtrul, parbrizul ...mai pe scurt Kalosul. Astept sa ne revedem si vorba lui Dreamlike, fuga la doctor luati scutiri, etc , vrem sa verificam pentru care motive nu avuram c..c..cvorum. Edited February 27, 2006 by safari hunter Link to comment
MethodRO Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) @dreamlike: Nu am mai venit din motive bine intemeiate adica zbor de nopate aici in buc cu 2 elicoptere. Ceva ve nu prea prinzi des. In plus de asta veneam cu alezz dar nici asta nu a mai putut veni. Edited February 27, 2006 by MethodRO Link to comment
sebian Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Si ti-ai plimbat mindra cu helicopterul? Link to comment
ToPser Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Dupa cum vad au mai aparut niscaiva constanteni pe forum, asteptam sa-i vedem la intalniri !!! Link to comment
dreamlike Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 Dupa cum vad au mai aparut niscaiva constanteni pe forum, asteptam sa-i vedem la intalniri !!! Daca vin tot ca sambata trecuta... Link to comment
ToPser Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Ar mai fi o problema . poate ca sunt un pic fftopic: dar nu vreau sa deschid unul nou .ce facem cu albumul intalnirilor din Constanta ! Cine este in masura sa dea un raspuns ?Multumesc !!! "> Link to comment
CT_ZDB Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Tot ce pot face eu este sa pun pozele in galeria mea... mai mult... deocamdata nu se poate. Link to comment
Recommended Posts