augustinionut Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 (edited) Prefer varianta integrata langa ceasul din bord . Parerea mea. La alimentarea din bornele radioului si mufarea in antena...tot trebuie cineva sa dezmembreze bordul. Edited May 29, 2014 by augustinionut Link to comment
gabrieladrian.miron Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 E foarte compact montajul (apropos, de unde l-ai luat?) insa, cum ii faci functia "dimmer" noaptea? l-am cumparat de la un magazin de electrinice din focsani. am dat 29-30lei. dimmer nu este nevoie ,deoarece el lumineaza destul de tare,dar fiind montat sub geamul fumuriu acest lucru ii reduce mult luminozitatea. ca sa ti faci o idee lumineaza exact cat ceasul de bord in functie dimmer (adica puterea de iliminare este egala cu a ceasului in modul de faruri aprinse). ziua este iarasi ok. nu se vede excelent cand bate soarele exact in el,in rest este bine. Preluarea tensiunii de masurat se face pe bara 30 cat mai aproape de baterie. Numai astfel monitorizarea tensiunii de incarcare este cea corecta. Pentru "stingere" la luarea contactului se poate folosi un releu (fie si miniatura - SPDT). la mine este alimentat pe contact. si pot spune ca este foarte util. este util in sensul ca e nevoie de el o singura data si isi face toti banii si timpul pierdut cu montarea lui Link to comment
adrian_r5 Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Iete o solutie mai eleganta. Parca decit sa dau banii pe dracia asta mai bine adaug pretu' a vreo 2kg cirnati si cumpar un instrument micut si dragut facut de nea Lascar ... Link to comment
Geo_ZGA Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Voi sunteti seriosi cu preturile astea? Pe bune acum... cum sa dai 150-160 lei pe un voltmetru? Eu mi-am luat de pe ebay unul digital, rezistent la apa, iluminat pe rosu (il montez pe moto), chinezesc, eroare de -0,2V (e f posibil sa fie din cauza firelor subdimensionate, le voi schimba oricum cu unele mai lungi si mai groase)... atata timp cat o stiu, nu ma deranjeaza. Cost: 10 lei, livrat in vreo 3 saptamani. Acelasi voltmetru se gaseste si in magazine la noi, la 35-40 lei. Link to comment
gabrieladrian.miron Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Voi sunteti seriosi cu preturile astea? Pe bune acum... cum sa dai 150-160 lei pe un voltmetru? Eu mi-am luat de pe ebay unul digital, rezistent la apa, iluminat pe rosu (il montez pe moto), chinezesc, eroare de -0,2V (e f posibil sa fie din cauza firelor subdimensionate, le voi schimba oricum cu unele mai lungi si mai groase)... atata timp cat o stiu, nu ma deranjeaza. Cost: 10 lei, livrat in vreo 3 saptamani. Acelasi voltmetru se gaseste si in magazine la noi, la 35-40 lei. daca tot ai adus aminte de voltmetru pe moto uite ce mi-am facut la suzi a mea Link to comment
Geo_ZGA Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Am vazut pozele pe forumul moto Nu stiam de unde-mi sunt cunoscute... nu mai retin ce becuri indicatoare ai eliminat. Neutru si semnalizare vad ca au ramas... faza lunga si inca ceva nu mai e. Link to comment
gabrieladrian.miron Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Am vazut pozele pe forumul moto Nu stiam de unde-mi sunt cunoscute... nu mai retin ce becuri indicatoare ai eliminat. Neutru si semnalizare vad ca au ramas... faza lunga si inca ceva nu mai e. semnalizare si faza lunga. dar nu sunt anulate. in spatiul ramas am pus indicatorii colorati inapoi. becurile tot merg,se vad in spate Link to comment
Recommended Posts