Mariwoos Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ce font imi trebuie sa pot scrie ca la casa de marcat, gen bonuri de bemzina etc...? Link to comment
sebian Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Acest forum nu incurajaza infractiunile de nici un fel, asa ca nu cred ca e porivit acest topic...si nu spune ca nu vrei sa faci manevre Link to comment
lordcalibras Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 (edited) Loool ... poate vrei sa te invatam de unde procuri si hartie pentru falsificat banii ... nu? Edited February 22, 2006 by lordcalibras Link to comment
VAXXi Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Casa de marcat foloseste imprimante matriciale, cu fonturi din ROM ... deci, ca sa tiparesti cu fonturi d-alea, iti trebuie o imprimanta asemanatoare Pentru carduri, cecuri ... sunt variante ale fonturilor OCR / OCR A / OCR A Extended. Link to comment
zalmoxis Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Voua vi s-a urat cu binele ce puii mei e asta!?!? Link to comment
dreaQ Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Am scanat niste dolari ca sa fac niste flayere promotionale in cadrul unei campanii de publicitate asta insemna ca am facut ceva ilegal?? Omul a spus ca are nevoie de un font ca cel de pe facturi nu ca sa faca facturi... Link to comment
VAXXi Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ai incercat sa-i prelucrezi cu Photoshop CS 2 ? > cine stie ... cunoaste ! Link to comment
mike.omega Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 (edited) Si daca tot nu stergeti sau inchideti discutia, ma bag si eu: am imprimanta matriceala acasa Edited February 22, 2006 by mike.omega Link to comment
dreaQ Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Nu era atunci CS 2 dar cu photoshopu l-am "gâdilat" putin si in locul presedintelui am pus un arlechino ca sa nu fie identica fata cu cea a dolarului...oportunisti s-ar fi gasit... ) gata offtopic fftopic: Link to comment
VAXXi Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Nu e acelasi ROM... iar Photoshop CS 2 are integrate functii care previn manipularea pozelor de bancnote, scanate. Big Brother in toata regula ! Link to comment
Recommended Posts