lordcalibras Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) Avand la baza actualele modele Astra OPC si Zafira OPC, Vectra OPC a extins seria Opel OPC (Centrul de Performanta Opel). Modelul este disponibil in versiunile hatchback si station-wagon cu 5 usi. Puterea noului Vectra este data de motorul pe benzina V6 turbo de 2,8 litri. Unitatea de sase cilindri are o putere de 255 CP si asigura o viteza maxima de 260 km/h, iar demarajul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de 7 secunde. Ca dotare standard, motorul este cuplat la o transmisie manuala de 6 trepte. Sasiul masinii este modificat pentru a mari puterea. Performantul Vectra este prima masina de productie din lume prevazuta cu o versiune noua a sasiului IDS+ controlat electronic prin cea mai noua generatie a sistemului. Aceasta noua generatie minimizeaza miscarile masinii mai eficace si mai rapid cu ajutorul unor module separate. Rezultatul il reprezinta un control sporit al masinii in caz de derapaj si control optimizat al supensiei. Vectra OPC are un caracter sportiv. Partea frontala prezinta orificii de admisie de dimensiuni mari si o grila in forma de fagure, in timp ce profilul este accentuat de jantele de 18 cu un design exclusiv. Interiorul este caracterizat de trasaturi sport si detalii functionale, cu scaune sport Rekaro si volan sport imbracat in piele. Edited February 23, 2006 by lordcalibras Link to comment
alx Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Sunt convins ca e o masina extrem de performanta dar din pacate designul vectrei C este un MARE esec. Chiar si dupa face;ift... Link to comment
VIPER Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Eu nu stiu ce masina e aia albastra in 2 usi, ca nu e nici Vectra, nici Astra GTC/OPC... Cred ca e un CGI... @alx: unde nu am io un maaaare esec din asta in fata casei... Link to comment
alx Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 It's just my opinion... Daca mi-ar da-o cineva moca nu cred ca as avea vreo jena sa merg cu dansa... Dar dpdv al designului, par example H nu se compara cu vectra... Link to comment
mr_ Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) sasiul masinii este modificat pentru a mari puterea. Aceasta noua generatie minimizeaza miscarile masinii mai eficace si mai rapid cu ajutorul unor module separate. ) Desi imi dau seama ce vrea sa spuna, tot aiurea ramane formulat Probabil ca si franele sunt modificate pentru a mari puterea ) Daca ii scoti rotile, se obtine minimizarea absoluta a miscarilor masinii, cu o eficacitate de 100%. Un rezultat similar se poate obtine si eliminand benzina din rezervor, sau, in caz de tuning extrem, motorul ) De unde e luat articolul?? Edited February 23, 2006 by mr_ Link to comment
AAdorjan Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Ii din Market Auto. Nu are o faza ca trebuie mentionata sursa? Link to comment
lordcalibras Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Nu avea sens sa mai scriu si sursa pentru ca era pe prima pagina la suplimentul unui ziar local, supliment ce contine masini la vanzare! Link to comment
Recommended Posts