Muttley_BTL Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Salut! Am o mare rugaminte la dv... Spuneti-mi va rog care sunt rapoartele cutiei de viteze automate cu 3 trepte care a echipat unele variante de Daewoo Cielo. Ma intereseaza atat rapoartele celor 4 trepte (3 inainte + marche-arriere) cat si raportul transmisiei principale. Am cautat cu search dar nu am ajuns la nici un rezultat, imi cer scuze daca exista informatiile si mi-au scapat. NB: as dori sa-mi oferiti doar valori din surse sigure... Multumesc anticipat! Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Vezi in programul Cartest de-aici, nu mai tin minte daca am pus si Cielo AT. Link to comment
lauamd Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Am ataşat o pagină în care ai caracteristicile a ceea ce ceri. "> Am ataşat o pagină în care ai caracteristicile a ceea ce ceri. "> cv_auto.doc cv_auto.doc Link to comment
Muttley_BTL Posted February 24, 2006 Author Share Posted February 24, 2006 Va multumesc pt ajutor si pt raspunsurile prompte. Am downloadat toate fisierele da' am o problema... Cu ce le deschid?!? Link to comment
Tommy Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 (edited) Start/Run/winword daca nu-l ai: Start/Run/wordpad Edited February 24, 2006 by Tommy Link to comment
Muttley_BTL Posted February 24, 2006 Author Share Posted February 24, 2006 Da, tu ai dreptate la prima vedere, da' desi-s fisiere cu extensie .doc, eu cand le salvez isi schimba denumirea-n index.php . Toate! Link to comment
Muttley_BTL Posted February 24, 2006 Author Share Posted February 24, 2006 Am rezolvat! Multumesc tuturor pt ajutor... Link to comment
Muttley_BTL Posted March 22, 2006 Author Share Posted March 22, 2006 (edited) Salut din nou! Va deranjez cu alta intrebare si am s-o adresez tot aici... As avea nevoie de cateva informatii despre motorul matizului si anume: 1) lungimea bielei (ar fi minunat daca ati avea si lungimea totala si distanta intre centrele alezajelor) 2) masa pistonului 3) avansul la deschiderea supapei de evacuare Ma puteti ajuta? Multumesc Edited March 22, 2006 by Muttley_BTL Link to comment
Recommended Posts