kata Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Am si eu o alarma pe masina si nu stiu ce model e. link Nu ma intereseaza in mod deosebit ce model e ci mai mult ce alta alarma as putea monta in loc? Adica sa se potriveasca la mufele de la alarma care o am. link Link to comment
Mircea Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Pai aia e goarna...Cauta si tu modulul de comanda. In plus pe telecomanda trebe sa ai o serie. Intreaba un prieten pe numele lui google de seria aia. Si afli ce alarma ai Link to comment
kata Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 O sa razi dar "goarna" aia e toata alarma. Nu mai are nici un alt modul. Totul e incorporat in ea. Problema care o am e ca s-a dus membrana si acum (nu este o gluma) "chiue". Nu stiu ce alt termen sa folosesc. Vreau s-o schimb cu alta alarma dar care s-o pot monta eu. Link to comment
zdefctt Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Eu mi-am montat in Iasi o alarma auto CL2000 - ieftina si fiabila si sunt extrem de multumit . M-a costat 250 ron cu tot cu montaj (pe matiz) si e super. Ti-o recomand daca inca mai cauti si nu esti hatarat. Link to comment
Wolfman Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Intra aici , pune poze cu telecomanda si o sa afli ce model de alarma ai... Link to comment
kata Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 Problema rezolvata. Adica am montat o noua alarma caci cea veche era depasita. Datorita colegului nostru Sorin (DSM 23), am intrat in posesia unei alarma Maat 679 de care sunt foarte multumit. Link to comment
bella Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Salutare, Fostul proprietar mi-a spus ca alarma de pe masina a fost un cadou la cumpararea acesteia. Telecomanda este neagra si are 2 butoane verzi plus un LED rosu care se aprinde atunci cand sunt actionate butoanele. Pe geam este lipit un abtibild pe care scrie CLIPPER. M-ar interesa daca stiti unde as putea gasi un manual pentru aceasta alarma deoarece as vrea sa reprogramez anumite functii. Va multumesc. Link to comment
Recommended Posts