VAXXi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 2-12 martie 2006, http://www.salon-auto.ch/fr/ Multa lume a inceput sa fabrice SUV-uri, din fericire nu toti. Iata cateva poze mai interesante. Link to comment
Mircea Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Vaxxi ai uitat Dacia Logan Variant/camion/dubita/monovolum sau dracu stie ce o sa iasa pana la urma Link to comment
VAXXi Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Aia nu e trecuta la poze, desi se spune ca va fi prezentata doar ca idee (concept). Si ii zice "kombi" cica. Link to comment
pharell_DBV Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 OFF TOPIC Eu sincer am crezut ca glumesc astia cand au zis ca scot logan kombi. Nu e de ajuns cat de urata e varianta berlina(sedan), vor sa ne urateasca de tot??? Numai dricuri de dacii nu mai vazusem pe strazi, ca de sedanuri(logan) sunt satul. Nu exista parcare in orasul meu unde sa nu fie cel putin 3 loganuri Imi cer scuze pentru off topic dar nu mai suportam... Link to comment
chi Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 si cu ce te deranjeaza ca sunt dacii logan prin parcari? daca oamenii si-au luat masina pe care si-au permis-o, sau care le-a indeplinit cerintele.. ce treaba ai tu? Link to comment
Recommended Posts