expero 16V Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 imi poate cineva spune ce marca e cd-ul de pe solenza, pt. ca am cautat pe net despre el(vreau sa vad daca are cd text) si n-am gasit nimic???????????????? Link to comment
strumfuadi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 e philips sau vdo.. cd text ma indoiesc tare ca ar avea... Link to comment
VAXXi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 N-are CD Text, şi dacă nu mă înşel au fost 2 generaţii de CD playere. Unul Philips, celălalt nu ştiu. Link to comment
expero 16V Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 K.Multam mult, inseamna ca e o cotarla de cd Link to comment
strumfuadi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 lol.. pai tu credeai ca e vreo scula "exclusive"?? normal ca e o cotarla.. Link to comment
alx Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Cotarla, cotarla dar am auzit ca merge satisfacator (adique nu sare in bucuresti) dar are iesire slaba (15W pe kanal). Oricum, eu cred ca o sa-l vand pe ala de pe logan ca cass-ul de pe dsn (sony 4x45W) de acum e mult mai tare si am si cd-mp3-portabil (poate fi protejat mai bine de gropi stand pe scaun sau pe picior). Link to comment
expero 16V Posted July 9, 2004 Author Share Posted July 9, 2004 Domle' sunt multumit de cum se aude dar m-am gandit si eu logic daca are rds are si cd text, ca doar stie literele, nu? Link to comment
Shenck Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Cotarla, cotarla dar am auzit ca merge satisfacator (adique nu sare in bucuresti) dar are iesire slaba (15W pe kanal). Am un prieten cu solentza luat recent , aia full. Prima investitzie : alt cas. Deci e buuun Link to comment
panzer Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 N-ai sa-l gasesti pe Net. Scrie Renault pe el dar e facut de Philips pt Renault si nu e numai pt Solenza. Acelasi CD player e si pe Megane 2. Mai nou auzisem ca ar pune CD playere cu fata detasabila LG dar nu bag mana in foc ca nu le-am vazut. CD Philips are RDS-EON (adik iti spune statia) dar nu are CD TEXT. Oricum ai lua-o ambele sunt low-market (n-am spus proaste! nu sariti pe mine!)! De cas-uri nu spun nimic caci mi se pare chiar o jignire sa dotezi masinile in 2004 din standard cu casetofon. Mai bine fara! De ce sa-ti plateasca omul un casetofon si apoi sa mai plateasca si un MP3 pleyer! Nu radeti; a fost unul din motivele importante pt care mi-am luat ST AC si nu Executive: sunt vreo 200 euro la mijloc pe care nu am vrut sa-i pierd asa chit ca geamuri electrice vroiam; macar pe fata. Cd playere cu mp3 bune la 8-8.5mil: Alpine, Pioneer, VDO Dayton. Link to comment
VAXXi Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 RDS-EON e o chestie mult mai deşteaptă decât afişarea unui text pe display. Are în plus funcţiile: Automatic Frequency - la drum lung, pentru posturile cu acoperire naţională care emit pe mai multe frecvenţe, schimbă automat frecvenţa pentru a asigura cea mai bună recepţie Traffic Announcement - întrerupe ceea ce asculţi pentru difuzarea unor informaţii de trafic, chiar dacă asculţi alt post decât cel ce emite informaţia respectivă (am înţeles că la noi ar fi prins cineva aşa ceva pe Radio Total, dar eu personal n-am auzit niciodată la radio în .ro; în Germania am prins, şi a fost foarte util: s-a întrerupt muzica, a început o tanti să vorbească în 4 limbi despre lucrările de pe autostradă) Traffic Program - în ţările cu multe posturi de radio, specializate pe un anume gen de muzică, se configurează radio-ul pe tipul dorit de program (ştiri, talkshowuri, muzică uşoară, etc) şi la drum, el caută automat posturile care se încadrează la categoria selectată. La noi, Contact transmitea "pop", acum văd că nu mai afişează nici măcar titlul melodiei. Link to comment
expero 16V Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Pai eu ma intrebam cum naiba are RDS si n-are CD text??Adica, caracterele le are(literele).Nu putea sa scrie si melodia??????? Link to comment
alx Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 La ce puii mei iti trebuie cd-text??? ca eu am incercat la un cd-player cu cd-text si nici niste cd-uri mai recente si full-originale nu aveau numele melodiei. pt ca nu e de-ajuns ca cd-playerul sa stie aceasta facilitate ci si cd-ul trebuie sa fie imprimat astfel... pana la coada nu conteaza, eu rar ascult in masina muzica necunoscuta... Link to comment
expero 16V Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 sa scrie ceva acolo La ce puii mei iti trebuie cd-text??? ca eu am incercat la un cd-player cu cd-text si nici niste cd-uri mai recente si full-originale nu aveau numele melodiei. pt ca nu e de-ajuns ca cd-playerul sa stie aceasta facilitate ci si cd-ul trebuie sa fie imprimat astfel... pana la coada nu conteaza, eu rar ascult in masina muzica necunoscuta... Pai imi trebuie ca asa mi se pare mai interesant sa scrie ceva acolo... Link to comment
VAXXi Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 CD-Text-ul e o funcţie suplimentară, care nu prea e folosită de studiouri. În softurile mai deştepte de scris CDuri apare această opţiune, şi funcţionează chiar şi pe CD-ROM, dacă ştie softul să citească. E un fel de CDDB-ul săracului . Link to comment
Recommended Posts