Jump to content

Intalnire Joi, 2 Martie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

Deoarece , ziua intalnirii este in jurul zilei de 1 martie , propun sa oferim fiecarei membre cate o floare ! :X Sper ca va veni cineva si cu materialul multimedia complet de la intalnirea DaewooClub - Moeciu , pentru ca il vreau si eu , iar pozele de pe forum nu sunt nici pe de parte tot ce s-a pozat si filmat si trebuie sa vada si cei care nu au mers :tongue: ce au pierdut !

PS : Senna , haina ta groasa care ai uitat-o la munte e la mine in masina ! Ma mir totusi cum nu ai uitat de ultima doza pe care ai luat-o in ultimele 20 de secunde petrecute in sala de mese ! =)) Astept propuneri pentru rascumparare :D . ( spalatul nu intra in discutie ! ) :drinkers:

Edited by marius_eugen

Se anunta test de caocioace de zapada!!!!! Cine se pune cu Lassa Snow Pro II? > :)

Nota: testul NU este pt, masini 4x4 :P , ci numai pt. Cielo :wink: , Matiz, Tico, Espero, Nubira!

Nota 1: Testul este in limita legala!!! Fara intoarceri cu frina de mina, cerculete si alte vrajeli. Forumul nu incurajeaza comportamente de genul acesta !!!!!

Edited by hitman

Aha, deci se constata ca deja oameni vin sa ne ofere masina pt testare...

I-auzi alezzu!

Ok hitmanu' se rezolva. Doriti constatare scrisa sau numai verbala...?

Vin si eu sa testez limitele anvelopelor mele all-seasons (proaste si iarna si vara :D ) si pe deasupra si tocite, atat inegal cat si egal :D

Pai...folosirea franei de mana pt provocarea derapajului are ca scop invatarea manevrei de redresare cand respectivul derapaj apare pe neprevazute... Deci ar fi o manevra educativa ;)

Edited by Senna

La soarele care e acu sa speram ca se topeste DAR sa nu inghiete ca ne ducem toti ca sania direct in balta :mda: .

Edited by Alezz

E unii care are cauciuce de iarna...

Am testat si eu Debica-urile si sunt suuuuuuper.

Abram_Burel, vino sa-ti arat ce inseamna cu sau fara cauciuce de iarna!

Am trecut astazi pe la pranz pe la locul de intalnire si pot sa va spun ca drumurile de acces erau uscate, in schimb in parcarea propriu-zisa era o zapada de vreo 8-10 cm si nu calcase pe acolo decat un camion!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...