marius_eugen Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) Deoarece , ziua intalnirii este in jurul zilei de 1 martie , propun sa oferim fiecarei membre cate o floare ! Sper ca va veni cineva si cu materialul multimedia complet de la intalnirea DaewooClub - Moeciu , pentru ca il vreau si eu , iar pozele de pe forum nu sunt nici pe de parte tot ce s-a pozat si filmat si trebuie sa vada si cei care nu au mers ce au pierdut ! PS : Senna , haina ta groasa care ai uitat-o la munte e la mine in masina ! Ma mir totusi cum nu ai uitat de ultima doza pe care ai luat-o in ultimele 20 de secunde petrecute in sala de mese ! Astept propuneri pentru rascumparare . ( spalatul nu intra in discutie ! ) Edited February 27, 2006 by marius_eugen Link to comment
hitman Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Se anunta test de caocioace de zapada!!!!! Cine se pune cu Lassa Snow Pro II? > Nota: testul NU este pt, masini 4x4 , ci numai pt. Cielo , Matiz, Tico, Espero, Nubira! Nota 1: Testul este in limita legala!!! Fara intoarceri cu frina de mina, cerculete si alte vrajeli. Forumul nu incurajeaza comportamente de genul acesta !!!!! Edited February 28, 2006 by hitman Link to comment
marius_eugen Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 (edited) Offtopic ! Multumesc tuturor pentru intelegere si pentru bucuria din avatar ! Edited February 28, 2006 by marius_eugen Link to comment
BogdanG Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Ma bag si eu la test cu Goodyear Ultra Grip 6 ...dar am Golf 4 si nu ma incadrez ) Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Aha, deci se constata ca deja oameni vin sa ne ofere masina pt testare... I-auzi alezzu! Ok hitmanu' se rezolva. Doriti constatare scrisa sau numai verbala...? Link to comment
MethodRO Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Pai daca va suiti voi doi (alx +alezz) in aceeasi masina adio amortizoare. Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Buey prichindelu'.... Ia vezi... Uite-te dupa elicoptere lasa-ne pe noi cu "pamantencele"... Link to comment
Senna Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Vin si eu sa testez limitele anvelopelor mele all-seasons (proaste si iarna si vara ) si pe deasupra si tocite, atat inegal cat si egal Pai...folosirea franei de mana pt provocarea derapajului are ca scop invatarea manevrei de redresare cand respectivul derapaj apare pe neprevazute... Deci ar fi o manevra educativa Edited February 28, 2006 by Senna Link to comment
Alezz Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) La soarele care e acu sa speram ca se topeste DAR sa nu inghiete ca ne ducem toti ca sania direct in balta . Edited March 1, 2006 by Alezz Link to comment
alx Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 E unii care are cauciuce de iarna... Am testat si eu Debica-urile si sunt suuuuuuper. Abram_Burel, vino sa-ti arat ce inseamna cu sau fara cauciuce de iarna! Link to comment
Abram Burel Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Vin doar daca se topeste zapada, sa nu raman p-acolo Link to comment
ZLI Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 )"> am rotile de iarna la munte... sper ca e voie cu anvelope de vara + lanturi... PS:anvelopele de vara sunt o gluma proasta pe zapada Link to comment
hitman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Cei care au mers cu 60 km/h pe linga Dimbovita ieri au voie la test numai cu caocioce de vara, deorece inseamna ca pe cele de iarna le-au testat deja!!!! > Link to comment
alx Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 eu am si asa si asa so ma calific pt ambele teste... Link to comment
marius_eugen Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 Oare s-a curatat ceva pe acolo sau odata veniti , acolo ramanem ? Ca eu am de vara ... Pentru Senna ... poate vin si cu un Tico-zaur si cu stapana lui . Link to comment
mafya Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 @Abram Burel>> vi maine la intalnire??? era vorba pt saptamana trecuta sa mi aduci un t... sper ca nu m ai uitat Link to comment
Abram Burel Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Daca e ca azi, vin. Daca e ca ieri, nu. Link to comment
alx Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 hai mai ca te scoatem noi cumva... eventual ti-o dezasamblam... Link to comment
Alezz Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Eu ma pricep doar la impins asa ca daca e ti-o m'ping cu cea mai mare placere . Link to comment
Maniaku Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Am trecut astazi pe la pranz pe la locul de intalnire si pot sa va spun ca drumurile de acces erau uscate, in schimb in parcarea propriu-zisa era o zapada de vreo 8-10 cm si nu calcase pe acolo decat un camion!! Link to comment
tatabobu Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Si acum ai batatorit toata zapada? Fericitule! Link to comment
Alezz Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Prognoza meteo pt maine...temp maxima 8-10*C zic eu,minima 0*C iar sanse de precipitatii 20%.Acu sa vad daca iese bine sau nu S"> . Link to comment
MethodRO Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Alezzule ia zi frate la ce ora dam adunarea? Link to comment
Alezz Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Maine mi-am luat zii libera asa ca...poti sa zici o ora la discretia ta...daca poti la 18:00 sunt acolo . Link to comment
Recommended Posts