Jump to content

Intalnire Joi, 2 Martie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

Pestisorule , daca vii cu C4 dai de baut !!!! :drinkers: Stii ca , daca nu o uzi , nu ai parte de ea !!! :D Ti-ai mutat instalatia audio de pe Ticozaur pe C4 ? Ai rezolvat-o cu Ticozaurul ? ( l-ai vopsit ? ) Vin si cu aparatul foto , dar nu pot sta mult ca si eu am o onomastica . Senna , baga si tu cateva vorbe de bine , sa vina si Ticozaurul pe care-l stiu noi !!! Acum faceti concurs de cea mai jegoasa masina ??? Ca sunt mai multi pretendenti la titlu ! :mrgreen:

Eu ma bag... cea mai murdar masina. De 3 saptamani n am spalat o :D

Pacat ca data trecuta nu a vazut nimeni :( . Aveam noroi pe ia precum zapada de acum (la praguri ) .

stie cineva daca mai e zapada in parcare????

Am fost aseara primul :D pe la 6.50 si am venit si cu o d-soara simpatica , cu un Tico-zaur . Cei care au venit mai devreme ne-au vazut . Pe la 7.05 a aparut si Alezz-ul si apoi a inceput sa se umple parcarea . Am stat pana pe la 8.05 , pentru ca eu trebuia sa ajung la o onomastica , iar stapana Tico-zaurului locuieste foarte departe . La finalul sederii noastre a venit Pedala si Senna ( bine ca ai venit ca te mancam cu fulgi cu tot !!! ) . Am avut parte de o expunere interesanta despre puntea fata Cielo , care se pare ca de o onorabila varsta incepe sa se miste cu totul , adica , capota ramane pe loc , iar aripile se misca la miscare volanului . Dar se pare ca asta e o boala mai veche ... Oricum l-au trecut transpiratiile si pe Alezz si pe alt forumist Cielo-fan ... :P Doar "cutiuta de chibrituri" a facut cateva cerculete ... dar zapada era prea topita si nu era bine ... mai mult mocirla . Calea de acces curata , doar platforma de cerculete cu zapada . Dupa ora 8 a mai venit cineva ?

Edited by marius_eugen

Da, eu am ajuns pe la 10, dupa ce l-am pescuit si pe Shenck. In parcare am gasit Maniak, Pedala, BogdanG, Pep si inca un coleg, din pacate imi scapa numele acum, mii de scuze.

Am mai stat la birfa cam o ora.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...