Jump to content

Chevrolet/Daewoo Lacetti

Recommended Posts

Funduletzul mi se pare senzational, in fata e prea Daewoo (coreean) dupa gustul meu ... si intr-adevar, daca ar fi un pic mai vinjos motorizat ar fi mishtoaca masinutza ...

Pai deja sunt destule pe strada... Sincer, imi place mai mult Kalos in 2 volume, un pic "aranjat"!

Cum il poti compara cu Kalos ca ala zici ca e neterminat.Lacetti e mai nervoasa si daca ti-l personalizezi un pic cred ca-i oftici pe astia cu corrado si calibra.Si zici ca-s multe pe strada?Ca eu n-am vazut sau n-oi fi fost atent.

P.S.:Are vreo legatura cu Lanos??ca parca aduce vag...

Lanos se mai face?sau cat e unu' sh?

Pai parca are unu de 1.8l si 122 de cai . Mai mult cred ca nu are rost in tara cu vit.max. de 90 .

O sa iau unul cand ... se va fabrica la Craiova . :D

Nici cu Kalos-ul nu te faci de ras dar parca mai bine ar fi sa fie facut tot la Craiova , adica la un prret mai mic si fara suprataxele tipice Romaniei .

Pai il pot compara (nu ca nu-mi place Lacetti) pentru ca am vazut una bucata Kalos rosu in 2 volume (adica fara popou) tunat un pic, arata superfain! Chiar ma gandeam ce e masinutza aia si am ramas placut surprins cand m-am apropiat...

Are rost, stai linistit. Senzatia e alta si la 90 km/h. Nu trebuie sa il fortezi la max ca sa simti ce ai sub capota.

Pai parca are unu de 1.8l si 122 de cai . Mai mult cred ca nu are rost in tara cu vit.max. de 90 .

O sa iau unul cand ... se va fabrica la Craiova . :D  

Nici cu Kalos-ul nu te faci de ras dar parca mai bine ar fi sa fie facut tot la Craiova , adica la un prret mai mic si fara suprataxele tipice Romaniei .

O rudă are Kalos în 3 volume, adus din Coreea şi nu prin importatorii din .ro. Vreau să zic c-arată mult mai bine decât ce se plimbă pe drumurile noastre: are ornamente frumoase, bull-bar, geamuri ionizate, iar instalaţia audio e compusă din casetofon + cd-player cu mp3 ! E frumuşel, mie mi se pare mai reuşit decât cel hatch-back.

Iar la Lacetti am văzut aseară reclamă la TV. Frumuşel, dar nu mă atrage designul: prea se amestecă în restul maşinilor de producţie recentă. M-am săturat, toate sunt atât de rotunjite, seamănă Golf 5 cu Mazda cu Lacetti cu Seat cu ... naiba să le ia. Nu mai are nimeni curaj să facă o desţelenire din normele astea de design. De-aia îmi place mie Espero, că nu seamănă cu prea multe alte maşini (doar Citroen BX, că deh, e proiectat tot de Bertone :P ).

Este un "propitar" de Lacetti in forum !!! :D

Sa-i dam cuvantul (sau sa-l rugam sa-l ia)

Ce zici ECO83 ca tare suntem curiosi de masina !! (sper ca nu esti ca mine conducator de aia noua numai sambata si duminica :oops: )