DragosB Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Din Coreea ? Nici macar din Polonia , cum stiam eu ?! Asta-i o veste tare buna ! Deci , nu ma las pana nu-mi iau Espero ! Am zis !!!! Link to comment
florinbad Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 VIPER, ai idee cum arata o sigla GIUGIARO? (sau cum arata pe acel Lacetti). Nu de alta, dar cred ca as putea sa fac una aici, la work (turnata si apoi cromata sau nichelata)! Link to comment
VIPER Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 Pai o sa fac o poza curand la una (atentie, e pe KALOS!!!). Oricum, e un dreptunghi in 2 culori si scrie Design GIUGIARO Link to comment
NFS Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Da' cu google n-o gasiti? Link to comment
florinbad Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Ce spuneti de sigla aceasta: Link to comment
VAXXi Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Dacă iese fără plăcuţa aia pe care "stă" scrisul, ar merge... dar aş prefera litere separate, aşa cum e scrisă marca pe portbagaj sau în stil "insignă". Link to comment
florinbad Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Am lasat partea aceea lata pentru aderenta, sa n-o fure prea usor "badiditii" (m-am gandit la placuta de Passat, aia cu TDI scris cu rosu, urmat de un numar scris cu argintiu sau auriu) Link to comment
florinbad Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Viper, te rog sa-mi spui care din cele 5 variante seamana cu cea vazuta de tine (sau care este cea mai "mishto"). Danke, anticipat! design.doc Link to comment
danielson Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 In zona unde parchez eu (cand sunt la servici), majoritatea masinilor au siglele furate/scoase, in special Renault Clio. Am vazut si BMW cu sigla luata. Oare cum se poate securiza, sa nu o poata scoate? Chiar asa de usor se scot alea de Renault Clio ? (intreb si eu, sa n-avetzi surprize pe viitor) Link to comment
VIPER Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Din pacate nici una nu seamana... O sa incerc sa fac niste poze sa vezi exact ce si cum. La Opel mi-am lipit siglele cu SuperAtak Gel facut de Loctite. Cucu le mai scoate pe alea!!! Link to comment
Satori Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Asta este sigla de pe Kalos. Imi cer scuze pentru calitate , nu am decat telefonul la mine. Poate va ajuta. Link to comment
cchrism Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 La Opel mi-am lipit siglele cu SuperAtak Gel facut de Loctite. Cucu le mai scoate pe alea!!! Le scoate Cucu plecand cu tot cu vopsea . Hai ma Cucu' ne mai tii mult mah? Link to comment
VIPER Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Hehehe, la Opel mi-am permis sa razuiesc vopseaua... Link to comment
Schumi Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Pentru posesorii de Espero un citat primit intr-un e-mail primit de la Daewoo Craiova "Stimate Domn, Modelul Daewoo Espero nu a fost asamblat la uzina din Craiova ci a fost importat din Coreea." In leg cu asta, da ... au fost importate din Coreea pana in 97. Din 97 in colo sunt importate din Polonia. Si daca studiezi problema o sa vezi ca diferentele se vad la tapiterie (atat materialul cat si textura) si la oglinzile retrovizoare, care la modelele importate din Coreea erau diferite 1.8 fata de 1.5 (si alea de la 1.8 erau chiar faine, mai ascutite..). Modelele made in Poland au pastrat din pacate formatul oglinzilor de la 1.5 la 1.8. Bafta Link to comment
tuf5075 Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) Si pana la urma s-a gasit o solutie pentru problema? Ca parca ar sta bine asa o sigla...pe masina mea... Edited November 17, 2005 by Satori Link to comment
Englishman Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Intrebare : cine realizat designul pentru Cielo ? Link to comment
Recommended Posts