VIPER Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Mergeam azi pe strazi si m-am "lovit" de un Chevrolet Lacetti. Pe usile din fata, niste inscriptii foarte elegante: "Design: GIUGIARO". Dragi frati intru Espero, noi de ce nu avem asa ceva cu Bertone? Stiti unde as putea gasi? Ca mi se pare o chestie de lauda sa ai o masina desenata de un mare designer!!! Link to comment
strumfuadi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 pai...potzi face un abtzibild... sau, mai ieftin, cu marcăru'... Link to comment
VAXXi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Problema ar fi deci să găseşti pe cineva care să facă embleme cromate cu montare prin lipire. Prin târg se găsesc, dar numa' de tipul "SPORT", "RENAULT GT" ... nasol . Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 Exact asa! Arata superelegant cea de pe Lacetti! Iar in targ mai gasesti cu Ghia, dar Bertone... Link to comment
VAXXi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Păi, să întrebăm la firma cu autocolantele ? Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 E o idee, intai sa gasim o poza care sa arate fain! Gata, tema de cercetare (pentru cine vrea, of course!!!), sa gasim o sigla faina cu BERTONE! Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 Sau asa (si aici completare pana la 20 de caractere...): Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 Sau asa (continuare, deja cred ca o sa il intreb pe nenea daca face!): Link to comment
VAXXi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 bertone.gif cred că s-ar preta cel mai bine la stilul de siglă aflat pe portbagaj. Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 As fi vrut mai colorat un pic... Si merge ca focu pe aripile fata langa usa! Link to comment
strumfuadi Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 @viper am vazut azi o sigla bertone bestiala exact ca cea din bertone.jpg, pe un opel astra coupe.. arata super! poate gaseshti la dealerii opel? pretul cred k va domoli insa dorintza.. Link to comment
florinbad Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Oameni buni, dupa câte vad voi aveti mashini marca Bertone... Scrieti fratilor pe undeva si cuvântul "Design" ca sa nu derutati privitorii! Link to comment
VIPER Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Pai exact asta era ideea, asa cum am scris in primul post. Cuvantul "design" e simplu de facut/scris, ideea era cu pastrarea siglei Bertone... Cred ca o sa trimit un mail chiar la ei in Italia, sa vad ce iese... Link to comment
dsign Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 in Cora la intrare sunt aia care fac placute din alea pe care le pui pe usa cu " Fam. Cutare, Ap XX" nu stiu cum le zice. Daca te duci cu desenul in format digital ei ti-l fac. am vrut eu sa-mi duc semnatura, ca sa-mi schimb logo-ul masinii. si nu e mult ca pret pt o sigla Bertone Link to comment
VIPER Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Pai a vorbit shenck cu nenea care a facut autocolantele, sa vad la el cat face, poate vrem mai multi etc... Link to comment
iuzar Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Pai daca gasesti o solutie...count me in...vreau si eu... Link to comment
NGruia Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 La cum arata Espero nu prea va mai trebuie sa scrie Bertone pe el . Arata f. bine si daca il mai fabricau "> nici nu ma mai uitam la Nub . Chiar asa de ce "> nu se mai fabrica ? Link to comment
VIPER Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Probabil ca a deranjat pe cineva undeva, ca la banii aia venea prea full-options... Si nici design-ul nu era de lepadat... Tot citesc review-uri in UK si AUS si toti zic de bine!!! Link to comment
NGruia Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Full-options si frumos !! Si bine facut si ... sincer nu ii mai trebuie semnatura (se vede) . Atunci nu aveam cu ce si acum nu mai am ce "> Aveti (fericitilor) una din putinele masini ce mai sparg "monotonia" in mod fericit fara sa bruscheze privirea sau buzunarele . Link to comment
VIPER Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Ei, lasa, ca nici cu Nubira 2 nu mi-e rusine!!! Spatele e superb, parerea mea!!! Si fata oricum nu trebuie sa o vada ceilalti, doar spatele! Nu, pe bune, arata super si in stilul anilor actuali! Link to comment
VIPER Posted August 1, 2004 Author Share Posted August 1, 2004 Stiu ca nu e regulamentar sa raspund tot dupa mine, dar au trecut 2 saptamani... Revenind la Bertone, o sa fac un mail catre ei si o sa le scriu despre ideea mea, poate obtin acceptul lor si vreo sigla in format vectorial... Acum revin la Giugiaro: era vorba de KALOS, nu de Lacetti, ce ziceam eu la inceputul discutiei!!! Am vazut pe Motors TV un documentar despre ItalDesign GIUGIARO, absolut SUPERB!!! Si (sper ca o sa citeasca toti, de la toate sectiunile), hai sa vedeti cate modele a desenat casa Italdesign Giugiaro pentru Daewoo: - 1995: BUCRANE - 1997: LANOS Notchback si Hatchback Notchback Hatchback - 1997: LEGANZA - 1998: MATIZ (aud urale?) - 2000: MAGNUS - 2002: KALOS (e Chevrolet, stiu, dar pentru mine e tot Daewoo...). Surprinzator, nu apare pe site, dar l-am vazut clar in documentar, trecut la Daewoo in 2002!!! - 2004: LACETTI Link to comment
DragosB Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Nimic nou sub soare legat de sigla ... Daca as fi avut un Espero , pana acu' cred ca as fi rezolvat-o ... Mie personal imi place tare mult asta : Link to comment
VAXXi Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Mai ţineţi minte că Bertone apare în jocul Mafia ? :eyespin: Link to comment
relu17 Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Pentru posesorii de Espero un citat primit intr-un e-mail primit de la Daewoo Craiova "Stimate Domn, Modelul Daewoo Espero nu a fost asamblat la uzina din Craiova ci a fost importat din Coreea." Link to comment
Recommended Posts