Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Dacă iese fără plăcuţa aia pe care "stă" scrisul, ar merge... dar aş prefera litere separate, aşa cum e scrisă marca pe portbagaj sau în stil "insignă".

• 2 weeks later...

In zona unde parchez eu (cand sunt la servici), majoritatea masinilor au siglele furate/scoase, in special Renault Clio. Am vazut si BMW cu sigla luata. Oare cum se poate securiza, sa nu o poata scoate? Chiar asa de usor se scot alea de Renault Clio ? (intreb si eu, sa n-avetzi surprize pe viitor)

• 1 year later...
Pentru posesorii de Espero un citat primit intr-un e-mail primit de la Daewoo Craiova "Stimate Domn,

Modelul Daewoo Espero nu a fost asamblat la uzina din Craiova ci a

fost

importat din Coreea."

In leg cu asta, da ... au fost importate din Coreea pana in 97. Din 97 in colo sunt importate din Polonia. Si daca studiezi problema o sa vezi ca diferentele se vad la tapiterie (atat materialul cat si textura) si la oglinzile retrovizoare, care la modelele importate din Coreea erau diferite 1.8 fata de 1.5 (si alea de la 1.8 erau chiar faine, mai ascutite..). Modelele made in Poland au pastrat din pacate formatul oglinzilor de la 1.5 la 1.8. Bafta

• 6 months later...