andreib Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Este timpul pentru o noua intalnire daewooclub in Iasi. Pe ordinea de zi vor fi: 1. Putina mestereala 2. Prezentare poze de la Intalnirea Nationala de la Moeciu 3. Ciocolata calda si discutii despre masini Lista de prezenta: 1. Andreib ... Link to comment
Cristaky Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Este timpul pentru o noua intalnire daewooclub in Iasi. Pe ordinea de zi vor fi:1. Putina mestereala 2. Prezentare poze de la Intalnirea Nationala de la Moeciu 3. Ciocolata calda si discutii despre masini Lista de prezenta: 1. Andreib 2. Cristaky Link to comment
csergogaby Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 sper sa ajung si eu Link to comment
claudiu Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 am sa incerc sa vin si eu daca scap de la munca m-ai repede.daca ajung pe la ora 8 va m-ai gasesc in parcare? Link to comment
andreib Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 Daca nu suntem in parcare e posibil sa fim in Ethos, jos. Oricum daca suntem in Ethos ne vezi masinile in parcare cu autocolante pe ele, daca vrei iti dau un numar de telefon la care ma poti gasi sa afli daca mai suntem sau nu . Link to comment
claudiu Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 sa i-mi trimiti nr tau pe pm si daca nu va vad te sun eu.ms Link to comment
Leone Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Io nu pot sa vin, ca plec la rep. moldova! spasiba! Link to comment
Cristaky Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Sunt curios care supravietuieste pana la intalnire... Si dintre cei care supravietuiesc, cine vine cu masina...E dezastru afara, ninge de aseara de la 23 fara incetare. Dimineata aveam zapada pana la jumatatea portierelor, dupa 30 min de curatat m-am lasat si am luat taxiul. Eu vin doar daca nu mai ninge, si daca reusesc sa plantez lanturile. Link to comment
andreib Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 S-a dezghetat zapada, s-au curatat drumurile deci acum e numai bine de intalnire. Link to comment
Cristaky Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Mda, a iesit soarele si s-a dezghetat tot ... Daca vedeti o barca mare cu autocolant DaewooClub, in fata la Ethos ... ala sunt eu >- Link to comment
Recommended Posts